Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FĂRĂ LIMITE - un român a fost dat în CONSEMN la Frontieră, din cauză că aduce în țară români din zone din carantină din Italia

Publicat:

Unii romani ar face orice ca sa faca bani, chiar daca asta inseamna sa ii puna in grav pericol pe cei din jur. Un barbat din Prahova a fost dat in consemn la frontiera, dupa ce, speriați sa nu fie infectați cu noul coronavirus, vecinii au sesizat autoritațile și l-au parat ca face curse in Italia, de unde aduce romani, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Citește și: ULTIMA ORA e audiata la DNA central, dupa aproape 10 ore de percheziții

Directorul DSP Prahova, Dan Ionița, a anunțat, sambata, ca s-a deplasat in comuna Batrani, unde a discutat cu soția barbatului.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

SCRIITORI ROMANI NICHITA STANESCU: DESPRE ORIGINEA CURCUBEULUI

08:05, 05.05.2024 - Curcubeul este un fenomen a carui origineo putem considera finala sieși. Cauza sa provoaca numai propria sa cauza. The post SCRIITORI ROMANI NICHITA STANESCU: DESPRE ORIGINEA CURCUBEULUI first appeared on Informatia Zilei .

Știrile Antena Stars. Hoți romani imbracați in Mickey și Minnie Mouse, prinși in Italia! Furau de la parinți și copii

16:55, 23.04.2024 - Doi hoți romani imbracați in Mickey și Minnie Mouse, au fost prinși in Italia! Cei doi tineri se deghizau in aceste doua personaje și furau de la parinți și copii. Iata ce se știe despre ei, dar și unde au fost prinși de autoritați!

Descoperire macabra in casa unor romani din Italia. Ce țineau in frigiderul casei din Roma

18:30, 02.04.2024 - Politia a fost alertata de medicii de la policlinica Casilino dupa ce femeia s-a prezentat la urgente cu o sangerare puternica, a carei cauza sustinea ca nu o poate explica.Dupa o examinare la sectia de ginecologie, medicii au stabilit ca sangerarea se datora unui avort sau unei nasteri premature. Pentru…

Descoperire macabra in casa unor romani din Italia. Ce țineau in frigiderul casei din Roma

18:35, 01.04.2024 - Politia a fost alertata de medicii de la policlinica Casilino dupa ce femeia s-a prezentat la urgente cu o sangerare puternica, a carei cauza sustinea ca nu o poate explica.Dupa o examinare la sectia de ginecologie, medicii au stabilit ca sangerarea se datora unui avort sau unei nasteri premature. Pentru…

Noi condiții de calatorie pentru romani din 31 martie. Ce se schimba odata cu intrarea in Schengen aerian și maritim

12:10, 24.03.2024 - Inspectorul general al Politiei de Frontiera, Cornel Laurian Stoica, a prezentat sambata, intr-o conferința de presa, conditiile in care cetatenii romani vor calatori pe cale aeriana și maritima spre tari din Spatiul Schengen incepand din 31 martie, informeaza News.ro.

Cauza incendiului din Italia, in care au murit Alexandra si copiii ei: Aproape toți avem acest obiect in casa

13:30, 15.03.2024 - Un incendiu mocnit, pornit din apartamentul unde locuiau in Bologna, Italia, a pus capat vieții a patru romani: Ștefania Alexandra, de 32 de ani și cei trei copii ai ei - o fetița de șase ani, alta de doi ani și frațiorul ei geaman. Tatal lor a scapat cu viața pentru ca era la serviciu in momentul incendiului…

Parinții romani care locuiesc in Italia, bonus pentru gradinița. Suma se ridica la 3.600 de euro

11:35, 14.03.2024 - Parinții romani care locuiesc in peninsula pot primi un bonus pentru gradinița copiilor. Suma poate ajunge pana la 3.000 de euro. Cererile pot fi depuse pana la data de 31 decembrie 2024, daca sunt respectate naumite cerințe obligatorii.

Care sunt simptomele variantei actuale de COVID-19. 13 romani au murit in ultima saptamana

12:20, 29.02.2024 - Saptamana trecuta au fost inregistrate aproape o mie de cazuri de Covid-19 in țara noastra, potrivit INSP, iar 43,3% din cazuri au fost raportate in Bucuresti si in judetele Cluj, Constanta, Prahova si Brasov.


Ce parere ai despre aceasta stire?