Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Fara apa si caldura in zona stadionului

Publicat:

Reprezentantii companiei locale de termoficare Colterm anunta din nou intreruperea furnizarii apei calde si a incalzirii, miercuri, pe mai multe strazi din zona Stadionului” din Timisoara, din cauza unor lucrari efectuate de Enel.

Astfel, din cauza lucrarilor Enel, miercuri, 4 aprilie, intre orele 9.00-15.00, se va opri furnizarea caldurii si a apei calde de consum la nr. 56. Vor fi afectati de intreruperi consumatorii de pe strazile 1 Decembrie, , Bradul, Bucegi, Carpati, Cerna, Crisul,

Citeste articolul mai departe pe caon.ro…  

Sursa articol: caon.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un tanar motociclist a ajuns la spital dupa ce a fost lovit de o mașina in zona stadionului din Timișoara

13:10, 14.05.2024 - Un motociclist de 27 de ani a fost ranit și a ajuns la spital dupa ce o mașina a dat peste el, in apropiere de Stadionul Dan Paltinișanu. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru vatamare corporala din culpa.

A venit Hotararea de Guvern » Incepe construcția stadionului de 167 de milioane de euro din Romania

12:10, 25.04.2024 - Guvernul a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru construirea stadionul din Timișoara, care va avea 30.000 de locuri. Totul e oficial, a venit Hotararea de Guvern. Urmatorul pas e inceperea lucrarilor la stadionul care va fi construit pe locul pe care se afla arena „Dan Paltinișanu”. FOTO. ...

Guvernul Ciolacu face ședința la Timișoara: Se aproba demolarea stadionului Dan Paltinișanu

23:35, 18.04.2024 - Presedintele interimar al Camerei Deputatilor, Alfred Simonis, a anuntat ca o sedinta de Guvern ar putea avea loc saptamana viitoare, la Timisoara, pentru a aproba construirea unui nou stadion si demolarea actualului.”Noul stadion al Timisoarei a intrat in ultima etapa.

Vine frigul la Timișoara. Colterm da drumul la caldura

13:25, 15.04.2024 - Deși in ultimele zile Timișoara s-a confruntat cu temperaturi mai ridicate decat era de așteptat, urmeaza ca in perioada urmatoare sa revina la temperaturi mai scazute. Tocmai de aceea, și Colterm va relua furnizarea de agent termic incepand de miercuri dimineața.

Vremea nebuna din aprilie: oamenii au ieșit la plaja pe malul Timișului

23:05, 07.04.2024 - Cu temperaturile care au atins aproape 28 de grade Celsius, Timișoara și intregul județ Timiș au fost martorii unei fenomene meteorologice neobișnuite pentru luna aprilie. Duminica, 7 aprilie, Campia de Vest a Romaniei a fost imbracata intr-o caldura surprinzatoare, care a atras mulți locuitori sa iasa…

Pasagera la spital in urma unui accident produs in zona Stadionului din Timișoara

12:40, 05.04.2024 - O femeie in varsta de 67 de ani a avut parte, vineri, de o sperietura groaznica. Mașina in care acesta se deplasa ca pasagera, și care circula regulamentar, a fost implicata intr-un accident auto.

CFR Calatori, despre eventuala reluare a curselor Timișoara - Varșeț: Partea sarba nu accepta costurile cu tracțiunea

14:45, 04.03.2024 - Zilele trecute a fost lansata o petiție pentru reluarea curselor intre Timișoara și Varșet, anulate de la 1 august 2017. Reprezentanții companiei CFR Calatori spun ca se poarta in continuare discuții cu partea sarba, insa neințelegerea principala este legata de costuri.

Stadionul „Dan Paltinișanu” din Timișoara, mai aproape de demolare. Unde ajung scaunele

14:46, 28.02.2024 - Consilierii județeni au aprobat, miercuri, trecerea unor bunuri din domeniul public in domeniul privat al județului Timiș, in vederea demolarii Stadionului „Dan Paltinișanu”. Potrivit consilierului județean Alexandru Iovescu de la PSD, Consiliul Județean Timiș așteapta ca Guvernul sa aprobe hotararea…


Ce parere ai despre aceasta stire?