Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Familiile celor doi militari români ucişi în Afganistan sunt în stare de şoc

Publicat:

In familia Dumitrescu din Smeeni e jale. Iulian avea 33 de ani si plecase a doua oara in Afganistan. Urma sa se recasatoreasca in toamna si strangea bani pentru nunta si ca sa-si termine casa.

avea 36 de ani si era din Buzau. Inainte sa intre in armata a fost arbitru de fotbal in liga judeteana.

Ca si camaradul sau , a decis sa plece in Afganistan pentru ca avea nevoie de bani, cu atat mai mult cu cat avea in familie o ruda cu mari probleme de sanatate.

, localitate invecinata cu Smeeni, familia sergentului se roaga…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Robert Sighiartau: La mulți ani de ziua Familiei! Dumnezeu sa binecuvanteze toate familiile din județul Bistrița-Nasaud!

20:45, 15.05.2024 - Familia este locul de nastere a societații libere. Este locul unde invațam reciprocitatea și sensul moral al vieții. Este locul in care impartasind vulnerabilitațile, ne descoperim forțele. In familie invațam cine suntem, de unde venim si care este povestea noastra. Dumnezeu sa binecuvanteze toate familiile…

Au trecut opt ani de la atacul talibanilor in care au murit doi militari buzoieni

15:50, 07.05.2024 - Articolul Au trecut opt ani de la atacul talibanilor in care au murit doi militari buzoieni se poate citi integral pe Stiri de Buzau . Au trecut opt ani de la tragedia din Afganistan in care buzoienii Adrian Vizireanu și Iulian Dumitrescu, subofițeri in Forțele de Operații Speciale (FOS) au cazut la…

Opt ani de la moartea a doi militari romani in Afganistan. Vizi și Dumi au pierit intr-un atac sangeros al talibanilor

14:35, 07.05.2024 - Au trecut opt ani de la tragedia din Afganistan in care buzoienii Adrian Vizireanu și Iulian Dumitrescu, subofițeri in Forțele de Operații Speciale (FOS) au cazut la datorie. Au fost ucisi de talibani infiltrați printre militarii armatei afgane.

(VIDEO) Au trecut opt ani. In memoriam slt. (pm) Adrian Vizireanu si Iulian Dumitrescu

07:50, 07.05.2024 - In urma cu opt ani, militarii buzoieni Adrian Vizireanu și Iulian Dumitrescu cadeau la datorie in Afganistan, in apropiere de localitatea Kandahar, intr-o misiune de instruire a politistilor afgani. Au cazut prada unei ambuscade. Foto arhiva: coborare drapel in berna/militarii si-au plans camarazii,…

Cum a reușit spitalul din Smeeni sa atraga medici tineri. „Zici ca ești intr-o clinica privata”

18:21, 14.04.2024 - Articolul Cum a reușit spitalul din Smeeni sa atraga medici tineri. „Zici ca ești intr-o clinica privata” se poate citi integral pe Stiri de Buzau . In țara fara doctori, unde pacienții sunt nevoiti sa mearga si zeci de kilometri pana la primul spital, apar licariri de speranța de unde nu te aștepți…

Trupurile militarilor ucisi in atacul de la Damasc au fost repatriate in Iran

12:50, 04.04.2024 - Ramasitele celor sapte militari ucisi in atacul aerian impotriva sectiei consulare a ambasadei iraniene la Damasc, atribuit Israelului, au fost repatriate in Iran, a anuntat agentia locala ISNA in noaptea de miercuri spre joi, transmite AFP, potrivit Agerpres.

Cosmar in Dubai pentru familiile a trei medici din Romania. Un doctor este in coma, iar ceilalți doi, in stare grava

11:10, 24.02.2024 - O vacanța in Dubai s-a transformat intr-un coșmar pentru familia a doi medici romani din Buzau și cea unui alt medic, din Vaslui, dupa ce autocarul in care se aflau cu toții a fost izbit in plin de un camion.


Ce parere ai despre aceasta stire?