Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Explozie puternică la Budapesta. Doi poliţişti, răniţi

Publicat:

O explozie de origine neidentificata s-a produs sambata seara, in centrul capitalei ungare Budapesta, doi polițiști fiind raniti, a anunțat duminica poliția ungara, transmite Reuters, citat de...

Citeste articolul mai departe pe puterea.ro…  

Sursa articol: puterea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Viktor Orban spune ca Ungaria iși va crește din nou cheltuielile militare pe fondul razboiului din Ucraina

12:35, 03.05.2024 - Ungaria va fi nevoita sa-si creasca cheltuielile militare si in anul urmator daca razboiul din Ucraina se prelungeste, ceea ce presupune reducerea fondurilor in alte sectoare, a declarat vineri, la postul public de radio, premierul Viktor Orban, transmite Reuters, potrivit Agerpres.Razboiul la scara…

Doi politisti, raniti intr-o explozie produsa pe un poligon de antrenament

12:30, 08.04.2024 - Doi politisti din judetul Alba au fost raniti, dupa ce o explozie a avut loc in timp ce acestia executau o operatiune de delaborare a unor cartuse trase. Incidentul a avut loc intr-un poligon militar, iar cei doi politisti au fost dusi la spital, unul dintre ei fiind externat celalalt ramanand sub supraveghere…

DOI POLIȚIȘTI RANIȚI LA LOCUL DE MUNCA Explozie intr-un poligon militar din Alba

08:45, 08.04.2024 - Dupa incident, cei doi polițiști au fost transportați la spital, unde au fost tratați pentru ranile suferite, care nu le-au pus viața in pericol The post DOI POLIȚIȘTI RANIȚI LA LOCUL DE MUNCA Explozie intr-un poligon militar din Alba first appeared on Informatia Zilei .

Explozie in poligonul militar din Alba Iulia: Doi polițiști au fost raniți

20:50, 07.04.2024 - Doi politisti din Alba au fost raniti intr-o explozie urmata de imprastierea de materiale metalice, produsa in timp ce acestia efectuau procedura de delaborare a cartuselor percutate, in poligonul militar din Alba Iulia.

Explozie puternica in nordul Chinei. Un om a murit, iar alti 22 au fost raniti dupa ce un restaurant a sarit in aer

09:26, 13.03.2024 - O explozie puternica a avut loc, miercuri, dimineata intr-un restaurant din provincia Hebei, in nordul Chinei, in urma careia un om a murit, iar alți 22 au fost raniți, potrivit unei evaluari initiale raportate de televiziunea de stat chineza, transmite AFP, potrivit Agerpres. 

(video) Explozie puternica in China. Un om a murit, iar alti 22 au fost raniti, dupa ce un restaurant a luat foc

08:10, 13.03.2024 - O persoana a fost ucisa si 22 ranite, in urma unei explozii care a distrus un restaurant din provincia chineza Hebei, avariind grav masinile si lasand resturi imprastiate pe strazile din jur, transmite observatornews.ro.

18 raniți dupa o explozie puternica la o centrala electrica din Rusia. Trei persoane sunt date disparute

07:51, 06.03.2024 - Trei persoane sunt date disparute si 18 au fost ranite dupa o explozie la centrala electrica Shagonar din indepartata regiune rusa Tuva, a declarat, miercuri, seful regiunii, Vladislav Khovalyg, citat de Reuters.

VIDEO. Explozie puternica la o fabrica de artificii din India. Cel puțin șapte oameni au murit, iar alți 75 au fost raniți

12:40, 06.02.2024 - Cel putin sapte persoane au murit si alte 75 au fost ranite marti intr-o explozie puternica produsa la o fabrica de artificii din statul indian Madhya Pradesh, au declarat autoritatile, relateaza AFP, citata de Agerpres.


Ce parere ai despre aceasta stire?