Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Experienţe traumatizante pentru Elena de la "Insula Iubirii"! "M-a pus în braţe la el, a fost oribil"

Publicat:

ne surprinde ori de câte ori are ocazia. De aceasta data bruneta a fost cea suprinsa. Mai exact, ce i s-a intâmplat tinerei când a vrut sa se angajeze este de-a dreptul scandalos.

Cum proiectele din televiziune s-au terminat, iar alta sursa de venit nu are, bruneta si-a luat inima în dinti si s-a prezentat, foarte încrezatoare în fortele ei, la un interviu pentru un post de secretara. Odata ajunsa în biroul directorului companiei, Elena a avut parte de niste situatii de-a dreptul jenante.

"Am trecut printr-o experienta…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Județul va renunța la apele de la Herculane

13:10, 11.03.2024 - CARAȘ-SEVERIN – Dupa indelungi discuții și consultari cu administrația locala, șeful județului, Romeo Dunca, a decis sa propuna aleșilor județeni renunțarea la apele termale, in favoarea comunitații locale! Chiar daca, pentru a caștiga timp, județul a demarat procedurile necesare pentru ca licența sa…

Premiera mondiala: Franta inscrie dreptul la avort in Constitutie

20:16, 04.03.2024 - Parlamentul francez, reunit luni la Versailles, a votat in favoarea inscrierii in Constitutie a intreruperii voluntare a sarcinii, ceea ce face ca Franta sa devina prima tara din lume care inscrie oficial in Constitutie dreptul la avort, relateaza BFMTV si Reuters, preluate de News.ro.

Tineri din Teleorman, cercetați pentru infracțiuni rutiere comise la Ranca

11:36, 25.02.2024 - O tanara de 19 ani, din municipiul Roșiorii de Vede, județul Teleorman, a fost depistata de polițiștii gorjeni in timp ce conducea un motociclu, pe DN 67C, in zona touristic-montana Ranca, avand suspendat dreptul de a conduce pe drumurile publice. Impreuna cu aceasta, pe motociclu, se afla și un tanar,…

Cu o mașina inmatriculata in Moldova, dar „fara dreptul” de a conduce: Un turc, prins la intrarea in țara cu permis fals

16:05, 19.02.2024 - Politistii de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albița efectueaza cercetari in privinta unui turc care a prezentat la controlul de frontiera un permis de conducere fals. Potrivit informațiilor, barbatul se afla la volanul unui automobil inmatriculat in Republica Moldova.

Muzeul din Romania care prezinta experiențe virtuale inedite. Cat costa biletele de intrare FOTO

23:36, 18.02.2024 - Un muzeu din Romania ofera vizitatorilor experiențe virtuale inedite. Asta dupa ce galeria de arta romaneasca redeschisa anul trecut aceeași instituție de arta a avut un real succes cu spații destinate tehnologiei digitale.

Bianca Pop este in doliu! Fosta ispita de la Insula Iubirii a facut anunțul: "Adio, draga prietene" / FOTO

17:50, 08.02.2024 - Bianca Pop este in doliu. Fosta ispita de la Insula Iubirii a pierdut pe cineva drag din viața ei. Bruneta a facut anunțul, cu puțin timp in urma. Iata ce a postat pe rețelele sociale, dar și despre cine este vorba!

Australia va permite angajaților sa ignore apelurile șefilor dupa orele de program

11:40, 08.02.2024 - Australia va introduce legi care sa le ofere lucratorilor dreptul de a ignora apelurile și mesajele nerezonabile ale șefilor lor in afara orelor de lucru, fara a fi sancționați, cu posibile amenzi pentru angajatorii care incalca regula, scrie Reuters. “Dreptul de a se deconecta” face parte dintr-o serie…


Ce parere ai despre aceasta stire?