Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

EXCLUSIV Modernizarea Transfăgărășanului, în stand by. Ar trebui să înceapă în 2025 VIDEO

Publicat:

Preconizata pentru 2025, inceperea lucrarilor de modernizare a Transfagarașanului ar putea intarzia minimum cateva luni. Și asta din cauza firmei ce trebuie sa elaboreze studiul de fezabilitate pentru acest proiect major.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Politico: UE intenționeaza sa inceapa negocierile oficiale privind aderarea Rep. Moldova și a Ucrainei in luna iunie

14:20, 21.05.2024 - Oficialii de la Bruxelles fac eforturi pentru a incepe negocierile oficiale privind aderarea Rep. Moldova și a Ucrainei la Uniunea Europeana luna viitoare, mai exact in data de 25 iunie, potrivit unor diplomați care nu și-au dezvaluit identitatea, anunța Politico.

Cezar Ouatu vine cu trupa lui de stand-up comedy muzical la „iUmor”. Delia e incantata: „Imi plac momentele lor sunt acordate, armonizate”

13:45, 09.05.2024 - Cezar Ouatu urca pe pe scena „iUmor”, intr-o ediție speciala difuzata duminica aceasta, de la 20:00, la Antena 1. Jurații sunt impresionați de momentul prezentat de trupa lui de stand-up comedy muzical. Duminica aceasta, de la 20:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, intr-o ediție cu totul speciala a emisiunii…

Orientul Mijlociu e cu un pas in iad: 'conflictul regional generalizat' e pe cale sa inceapa (ONU)

23:45, 18.04.2024 - Orientul Mijlociu se afla la marginea "prapastiei" unui "conflict regional generalizat", a avertizat joi secretarul general al ONU in fata Consiliului de Securitate, denuntand totodata "infernul umanitar" creat de operatiunile israeliene in Gaza, a consemnat AFP, informeaza Agerpres.

Ministrul Investitiilor: ”Toata lumea ma intreaba de metroul de la Cluj, as vrea sa il intrebe si pe primar. Lucrarile trebuiau sa inceapa”

09:45, 29.03.2024 - Ministrul Investitiilor si Proiectelor Europene a declarat joi ca toata lumea il intreaba de metroul de la Cluj. Acesta spune ca și-ar dori ca oamenii sa il intrebe si pe domnul primar Emil Boc despre metrou.

Președintele Consiliului Județean Buzau vaneaza un loc de deputat, dupa ce PSD l-a inlocuit cu Romașcanu

13:01, 28.03.2024 - Anunțul lui Petre Emanoil Neagu ca va candida ca deputat survine dupa ce, in sedinta de ieri a Consiliului Politic National al PSD , a fost validata candidatura pentru functia de presedinte al CJ Buzau a senatorului Lucian Romascanu , liderul filialei judetene. La finalul sedintei CJ Buzau de joi, Petre…

Cardurile de carburant pentru persoanele cu handicap, in stand by

15:35, 08.03.2024 - Acordarea dreptului la transport interurban prin card electronic de carburant va fi demarata de DGASPC Arad dupa ce, la nivel național, se va incheia procedura de autorizare a emitenților acestor carduri, stabiliți ca urmare a modificarilor aduse de HG 43/2024.

Primariei Bacau i-a luat 7 ani sa inceapa asfaltarea pe o strada de 500 de metri. Viceprimarul Miroșeanu: „Aceste practici trebuie sa inceteze”

08:40, 06.03.2024 - La aproape 7 ani de la aprobarea proiectului, pe strada Corbului, din zona de Nord a Bacaului, s-a turnat primul strat de asfalt. Viceprimarul Liviu Miroșeanu susține ca vina aparține dezinteresului constructorilor și legilor permisive. „Odiseea” strazii Corbului a inceput in 2017, cand Consiliul Local…

Concurent din Peru, moment senzațional de stand-up comedy pe scena iUmor. Cheloo, impresionat: ,,Este exact ce-mi place și e primul om care trebuie sa ajunga in finala!’’

14:25, 21.02.2024 - iUmor – Alege comedia sezonul 16 aduce in fața juraților și a telespectatorilor, in fiecare duminica, de la 21.00, cele mai savuroase momente, dar și bonusuri atractive și , in premiera, alegerea unui Președinte iUmor. Cel de-al doilea episod din noul sezon va putea fi urmarit duminica aceasta, de la…


Ce parere ai despre aceasta stire?