Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

EUTANASIEREA Decizia șocantă a unei tinere sănătoase

Publicat:
EUTANASIEREA Decizia șocantă a unei tinere sănătoase

In toate aceste momente, alaturi de Zoraya va fi iubitul ei, care ii va sta la capatai in ultimele sale clipe de viața. The post EUTANASIEREA Decizia șocanta a unei tinere sanatoase first appeared on .

Citeste articolul mai departe pe informatia-zilei.ro…  

Sursa articol si foto: informatia-zilei.ro


Stiri pe aceeasi tema

FRUCTE SANATOASE Dupa mar, banana este cel mai consumat fruct din lume

09:00, 20.04.2024 - Se afla pe masa in 5 continente datorita ușurinței cu care se mananca: o banana poate fi consumata oriunde, fara a fi nevoie de șervețele sau cuțit. The post FRUCTE SANATOASE Dupa mar, banana este cel mai consumat fruct din lume first appeared on Informatia Zilei .

CONDAMNARE ȘOCANTA Import ilegal de deșeuri textile

08:25, 15.04.2024 - A urmat un proces penal, iar proprietara companiei a fost condamnata la 100 de zile de munca in folosul comunitații, conform informațiilor furnizate de primarul din Ineu. The post CONDAMNARE ȘOCANTA Import ilegal de deșeuri textile first appeared on Informatia Zilei .

CRIMA INFIORATOARE Cadavrul unei tinere de 22 de ani, gasit intr-un lacaș de cult dezafectat din Italia

08:05, 12.04.2024 - Potrivit poliției, in weekend, trupul unei femei de 22 de ani, din Franța, a fost descoperit intr-o cladire abandonata din Valle d'Aosta, situata in nordul Italiei. Conform rapoartelor CNN, tanara cauta o locație presupus bantuita, relateaza News.ro. The post CRIMA INFIORATOARE Cadavrul unei tinere…

PERIOADA ADOLESCENȚEI Strategii esențiale pentru construirea unei relații sanatoase cu adolescentul tau

19:35, 01.04.2024 - Perioada adolescenței este o provocare pentru toți parinții The post PERIOADA ADOLESCENȚEI Strategii esențiale pentru construirea unei relații sanatoase cu adolescentul tau first appeared on Informatia Zilei .

Descoperire șocanta la Timișoara – studenta la medicina, gasita moarta in apartament

21:20, 22.03.2024 - Poliția este in alerta, vineri la Timișoara, dupa ce doua tinere au anunțat la 112 ca și-au gasit colega de apartament moarta in camera. Cele trei tinere studente locuiau cu chirie intr-un apartament din zona Garii de Nord, intr-un bloc de pe bulevardul Dragalina. Potrivit celor doua studente care au…

FRAUDA ȘOCANTA Studentul din Taiwan manipulat sa-și amputeze picioarele pentru asigurare de 1,3 milioane de dolari

10:30, 20.03.2024 - In timpul perchezițiilor, poliția a gasit dovezi care susțineau inșelaciunea, inclusiv galeata de plastic folosita pentru a ingheța picioarele lui Zhang și documente legate de asigurare The post FRAUDA ȘOCANTA Studentul din Taiwan manipulat sa-și amputeze picioarele pentru asigurare de 1,3 milioane…

PUTEREA VINDECATOARE Beneficiile sanatoase ale ghimbirului

14:06, 10.03.2024 - Ghimbirul, cu aroma sa proaspata de lamaie și gustul ușor iute, este un remediu natural folosit de secole pentru multiplele sale beneficii și proprietați vindecatoare The post PUTEREA VINDECATOARE Beneficiile sanatoase ale ghimbirului first appeared on Informatia Zilei .

NUCI MACADAMIA Secretul unei diete sanatoase

11:26, 05.03.2024 - Rețetele cu nuci macadamia sunt variate și pot fi incluse cu ușurința in dieta zilnica pentru a beneficia de aceste proprietați nutritive The post NUCI MACADAMIA Secretul unei diete sanatoase first appeared on Informatia Zilei .


Ce parere ai despre aceasta stire?