Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Euobserver: corupţia, criza bancară şi inflaţia sunt provocările premierului de compromis, Valeriu Streleţ

Publicat:

a primit un sprijin majoritar la limita din partea partidelor parlamentare si potrivit euobserver este un candidat de compromis.

Potrivit site-ului, criza bancara, coruptia si inflatia sunt printre cele mai presante provocari pentru noul prim-ministru.

„Moldova, inghesuita intre vecinii sai mai mari – Romania si Ucraina, a ales sa continue cursul european asumat dupa alegerile din noiembrie 2014, dar a avut de suferit atat din cauza crizei politice cat si din cauza unui scandal bancar.

Imediat dupa alegeri, 600 de milioane de dolari au disparut din sistemul…

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Turcia intarzie incheierea acordului de deminare in Marea Neagra intre Romania, Bulgaria și Ucraina

14:45, 18.04.2024 - Acordul tripartit pentru deminare in Marea Neagra, incheiat in ianuarie cu Romania si Bulgaria, nu a intrat inca in vigoare din cauza lipsei ratificarii de catre Turcia, au declarat joi pentru AFP surse concordante, potrivit agerpres.ro. Intarzierea este legata de vacanta parlamentara decisa din cauza…

Ciolacu spune ca interdicțiile lui George Simion de a intra in R. Moldova și Ucraina sunt decizii intemeiate: „Am vazut documentele secrete”

12:55, 18.03.2024 - Premierul Marcel Ciolacu spune ca a vazut „documentele secrete” și e convins ca interdicțiile de a intra in Republica Moldova și Ucriana ale lui George Simion sunt decizii intemeiate, scrie Digi24.„Documentele au un regim secret, nu pot sa divulg lucruri pe care nu am voie sa le vorbesc. Doar statul…

Documentul care demonstreaza ca George Simion a primit a doua interdicție de intrare in Ucraina

12:45, 18.03.2024 - Din cauza obligației impusa de funcția pe care o deține in statul roman și a protocolului diplomatic, ca sa nu fie acuzat ca se folosește electoral de informații secrete, Marcel Ciolacu a preferat sa pastreze confidențialitatea informațiilor primite de la autoritațile ucrainene. Dar, presa este libera.…

Ministerul de Externe din Romania „condamna ferm deschiderea secțiilor de votare pentru alegerile rusești in Transnistria”

16:35, 17.03.2024 - Ministerul Afacerilor Externe condamna desfasurarea alegerilor rusești pe teritoriile ocupate in Ucraina și deschiderea sectiilor de votare pentru alegerile ruse in regiunea transnistreana a Republicii Moldova, scrie digi24.ro .

Cursuri gratuite de limba romana pentru gagauzii din Republica Moldova. Cererea depașește oferta: „Numar record de inscrieri”

12:50, 13.03.2024 - In regiunea autonoma Gagauzia, din Republica Moldova, domina limba rusa, situatie pe care guvernul pro-european de la Chisinau doreste sa o schimbe, oferind cursuri gratuite de limba romana, relateaza AFP intr-un reportaj citat de Agerpres.Deja confruntata la est cu separatismul republicii autoproclamate…

Scenariul din Ucraina, aplicat in Moldova? Ministrul rus de Externe: „Regimul de la Chișinau calca pe urmele celui de la Kiev. Vrea sa anexeze Moldova la Romania”.

09:40, 03.03.2024 - Ministrul rus de externe, Serghei Lavrov, a acuzat conducerea Republicii Moldova ca incearca sa distruga formatul negocierilor pentru reglementarea transnistreana si a facut o paralela cu guvernarea de la Kiev.

Nu merge la NATO, incercam cu Iohannis la Consiliul European

16:10, 02.03.2024 - Europarlamentarul PNL Siegfried Muresan sustine ca presedintele Klaus Iohannis se numara printre liderii care au sanse sa obtina o functie europeana inalta dupa alegerile europarlamentare din luna iunie si nu exclude nici posibilitatea ca Iohannis sa ajunga presedintele Consiliului European, ca urmare…

Romania a devenit primul partener comercial al Republicii Moldova, devansand cu mult Federatia Rusa

09:21, 28.02.2024 - Romania a devenit primul partener comercial al Republicii Moldova, devansand cu mult Federatia Rusa si alte state partenere ale Republicii Moldova, dar si primul investitor „strain” cu peste 400 de milioane de euro, a declarat, marti, ambasadorul Republicii Moldova in Romania, Victor Chirila, informeaza…


Ce parere ai despre aceasta stire?