Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Este Ziua Europeana a Justitiei Civile. Ce mesaj a transmis Marius Voineag, procuror-sef al DNA

Publicat:

Ziua Europeana a se celebreaza azi, 25 octombrie. Justitia civila reprezinta coloana vertebrala a unei societati libere si democratice, asigurand solutionarea litigiilor civile intr un mod independent si impartial, acesta constituind un element esential pentru protectia drepturilor si libertatilor cetatenilor si pentru mentinerea ordinii socialeIn calitate de procuror sef al Directiei Nationale Anticoruptie, vreau sa subliniez, inca o data, angajamentul nostru de neclintit de a ...

Citeste articolul mai departe pe ziuaconstanta.ro…  

Sursa articol: ziuaconstanta.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ciolacu: Locul lui Piedone, la Sectorul 5. Eu am transmis un mesaj

15:15, 24.04.2024 - Premierul Marcel Ciolacu a susținut ca nu i-a cerut o retregere din cursa pentru Primaria Capitalei lui Cristian Popescu Piedone, ci a transmis un mesaj, afirmand totodata ca locul lui Piedone este la Sectorul 5.

Acces Direct. Doinița, femeia care a disparut din Bacau, ar fi fost rapita? Ce mesaj misterios a transmis familiei: „A spus ca...” / VIDEO

18:56, 08.04.2024 - Rasturnare de situație in cazul dispariției misterioase a Doiniței! Mama a dat primul semn de viața. Familia e acum mai panicata ca oricand. Cu toții cred ca, de fapt, femeia a fost rapita și este in continuare sechestrata.

Bogdan de la Ploiești, ironie la adresa lui Tzanca Uraganu. Ce mesaj i-a transmis colegului de breasla: ”Demonstreaza ce om bun este...”

23:40, 05.04.2024 - Bogdan de la Ploiești a facut mai multe glume pe seama colegului sau de breasla, Tzanca Uraganu. Cel din urma urmeaza sa lanseze o noua piiesa, iar unul dintre articolele de imbracaminte pe care l-a purtat, l-a facut pe manelist sa reacționeze, in mod ironic, pe rețelele de socializare.

Ce mesaj a transmis Daiana Anghel dupa ce a caștigat Power Couple Romania alaturi de Sorin Gonțea. Postarea a emoționat fanii

11:20, 14.03.2024 - Daiana Anghel a transmis un mesaj emoționant in mediul online, dupa ce a caștigat Power Couple Romania alaturi de Sorin Gonțea in Finala de pe 13 martie 2024. Concurenta și-a luat fanii prin surprindere cu o postare copleșitoare.

Ce mesaj a transmis Simona Halep, la revenirea in tara. Declarațiile facute de sportiva la aeroport: „In sinea mea mereu am stiut”

08:51, 07.03.2024 - Dupa ce a ieșit invingatoare din "lupta" cu TAS, la revenirea in țara, Simona Halep a ținut sa transmita un mesaj pentru toți romanii care au susținut-o in tot acest timp, dupa ce la finalul anului 2022 a fost suspendata, fiind gasita pozitiv la o substanța interzisa in randul sportivilor. Iata declarațiile…

Doi ani de la semnarea cererii de aderare a Republicii Moldova la UE. Ce mesaj a transmis Maia Sandu moldovenilor

12:10, 03.03.2024 - Astazi, 3 martie 2024 se implinesc doi ani de la semnarea cererii de aderare a Republicii Moldova la Uniunea Europeana. Cu aceasta ocazie președinta Maia Sandu a venit cu un mesaj catre moldoveni.

Klaus Iohannis a transmis un mesaj de condoleanțe președintelui Boric, dupa incendiile devastatoare din Chile

13:51, 06.02.2024 - Președintele Romaniei, Klaus Iohannis, a transmis marți un mesaj de condoleanțe președintelui Gabriel Boric Font, in urma incendiilor devastatoare care au afectat Republica Chile și care s-au soldat cu numeroase pierderi de vieți omenești, pagube materiale semnificative și distrugerea extinsa a naturii.


Ce parere ai despre aceasta stire?