Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Emil Rengle și Robert Niță, în scandal la Măruță. Au dat cărțile pe față: „Ai avut glume despre orientarea mea sexuala. Ai facut zeci de postari de hate!”

Publicat:

și Robert Nița s-au aflat pentru prima data fața in fața dupa ce au ieșit din competiția 2022. S-a intamplat la emisiunea La Maruța, iar cei doi au scos sagețile unul impotriva celuilalt. In platou, cei doi și-au spus ce cred unul despre celalalt, iar scandalul a luat amploare. […] The post și Robert Nița, in scandal la Maruța. Au dat carțile pe fața: „Ai avut glume despre orientarea mea sexuala. Ai facut zeci de postari de hate!” appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ciuca, glume dupa ce in clipul electoral al primarului din Calafat a aparut și cimitirul: Asta e pentru memento mori

07:40, 24.04.2024 - Nicolae Ciuca a participat, marti, la evenimentul de lansare pentru functia de primar al municipiului Calafat, judetul Dolj, a lui Dorel Mituletu. La eveniment, presedintele PNL a glumit, atunci cand in sala s-a auzit sunetul unui bec care s-a ars si cel al catorva baloane sparte.

Cine este Oana Ciocan, iubita lui Jador. Cei doi s-au logodit la Survivor All Stars

11:41, 08.03.2024 - Jador a fost recent eliminat de la Survivor All Stars, dupa ce ar fi fugit din camp sa-și vada iubita. Cei doi formeaza un cuplu de cateva luni bune, insa nu mulți o cunoscut pe Oana Ciocan. Cine este Oana Ciocan? In varsta de 26 de ani, Oana Ciocan a participat la Survivor Romania, sezonul din anul…


Ce parere ai despre aceasta stire?