Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Elevii din Alba Iulia au obținut două menţiuni şi un premiu special la Olimpiada Naţională de Religie

Publicat:

Olimpiada Nationala de Religie are loc la Alba Iulia in perioada 23-26 aprilie, astazi fiind ultima zi, in care va avea loc si festivitatea de premiere. Din cei patru elevi participanti trei s-au ales cu cate un premiu. Din clasa a XI-a, elevul , la materia Istoria bisericii ortodoxe romane, pregatit de preotul a obtinut o mentiune, avand media 8,60. Tot mentiune, dar cu media 8,50 a luat si , la disciplina , fiind pregatit de profesorul . Din clasa a X-a s-a calificat , la materia , pregatit…

Citeste articolul mai departe pe albaiuliainfo.ro…  

Sursa articol: albaiuliainfo.ro


Stiri pe aceeasi tema

Incepe Saptamana Patimilor, ultimele zile de post și rugaciune inainte de Paști:

08:20, 29.04.2024 - Traversam, incepand de astazi, Saptamana Patimilor. Sunt ultimele zile de post și rugaciune, inainte de Invierea Domnului. In fiecare seara, in bisericile ortodoxe se oficiaza slujbe unice, din punct de vedere liturgic și duhovnicesc. Acestea povestesc evenimentele desfașurate in Saptamana Mare, pana…

Elevi din Alba Iulia, Aiud și Lopadea Noua, calificați la fazele naționale ale olimpiadelor de religie romano-catolica in maghiara și cultele reformat, evanghelic și unitarian și istoria și tradițiile minoritații maghiare in Romania

11:16, 29.03.2024 - Elevi din Alba Iulia, Aiud și Lopadea Noua, calificați la fazele naționale ale olimpiadelor de religie romano-catolica in maghiara și cultele reformat, evanghelic și unitarian și istoria și tradițiile minoritații maghiare in Romania Elevi din Alba Iulia, Aiud și Lopadea Noua, calificați la fazele naționale…

Basescu, dezvaluiri despre discuțiile cu Putin: Tezaurul Romaniei se afla in hrubele Kremlinului

20:25, 10.03.2024 - Fostul președinte Traian Basescu a vorbit, la Bruxelles, despre discuțiile pe care le-a avut cu Vladimir Putin pe tema tezaurului Romaniei, furat in urma cu peste 100 de ani.    Traian Basescu, fostul președinte al Romaniei , a ridicat cortina secretelor diplomatice la Bruxelles, dezvaluind discuțiile…

Ecologeala, un pretext pentru a dinamita istoria și cultura

15:26, 04.03.2024 - 1. 4 Martie 1977. 47 de ani de la devastatorul cutremur. Din 1965 pana in 1989, Ceaușescu n-a nimicit, in Sectorul 1, cat seismul in nici doua minute. Dar Ceaușescu a pus și la loc. S-a prabușit Blocul Nestor la cutremur, a aparut Hotel București – azi Radisson. Comuniștii, cand se intampla o nenorocire…

De la idee la realitate: Istoria gratarului electric și implicarea sa in gatitul sanatos

12:55, 27.02.2024 - Gratarul electric a devenit un element omniprezent in bucataria moderna, reprezentand un punct de referința al inovației și al gatitului sanatos. In timp ce metodele tradiționale de gatit implicau adesea prajirea in ulei sau grasime, inventarea gratarului electric in anii '60 a reprezentat o revoluție…

Sorin Roșca Stanescu, apel public pentru sprijinirea lupei pentru demantelarea unui grup infracțional din care fac parte procurori, judecatori și polițiști

14:35, 21.02.2024 - "Adresez astazi un apel public Clubului de presa din care fac și eu parte, in calitate de membru al Consiliului de onoare, sa sprijine lupta disperata pe care o duce presa libera din Oradea pentru demantelarea unui grup infracțional din care fac parte procurori, judecatori, polițiști. Totul are in epicentru…

Ce este merceria? Care sunt cele mai comune accesorii de mercerie?

08:10, 15.02.2024 - Conținut oferit de: Partener extern. Merceria este un termen ce desemneaza o lume plina de creativitate si culoare, esentiala in arta cusutului si a designului vestimentar. Aceasta arta straveche se regaseste in fiecare colt de lume, avand o importanta majora in industria modei si in hobby-urile creative.…

ISTORIE Istoria branzei: O calatorie de la invenție la industrializare

15:40, 10.02.2024 - Fascinanta calatorie a branzei, de la primele sale apariții pe pereții mormintelor egiptene, trecand prin inovații beduine in deșert, pana la perfecționarea sa ca forma de arta in mainile meșteșugareștilor romani, culminand cu deschiderea primei fabrici moderne in Elveția. The post ISTORIE Istoria branzei:…


Ce parere ai despre aceasta stire?