Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Elena Merişoreanu, dezvăluiri dureroase după moartea Cristina Stamate: "Ştiu despre ea că era singură"

Publicat:

a facut stop cardio-respirator si a murit in aceasta dimineata la 71 de ani. Actrita nu mai participa la spectacole in ultima perioada si avea probleme mai vechi de sanatate. Din pacate, inima i-a cedat in aceasta dimineata la din Bucuresti.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Reacția Elenei Merișoreanu dupa ce s-au facut speculații cu privire la pensia pe care o primește. Unde s-au dus cei mai mulți bani. „Ar fi culmea”

11:01, 24.04.2024 - Elena Merișoreanu este una dintre cele mai iubite artiste de muzica populara. De-alungul timpului s-a comentat pe tema pensiei pe care o primește interpreta luna de luna, mulți considerand ca suma este mare.Pensiile artiștilor au fost adesea un subiect de discuție așa ca dupa ultimele discuții și speculații,…

Ploi slabe și vant moderat, pana miercuri dimineața, in Capitala

11:00, 23.04.2024 - In capitala, maxima va ajunge la 14 grade și se vor inregistra ploi slabe și vant moderat, se arata in prognoza speciala pentru București emisa de Administrația Naționala de Meteorologie.

Adrian Mititelu jr. a ajuns de urgența la spitalul Floreasca: a luat pastile antidepresive

17:06, 21.04.2024 - Adrian Mititelu junior, fiul lui Adrian Mititelu, a ajuns de urgența, in noaptea de sambata spre duminica, la Spitalul Floreasca, din București. Adrian Mititelu jr. a luat pastile antidepresive, dar tatal sau susține ca nu a incercat sa se sinucida.

Ambasadorul Rusiei la București și-a incheiat mandatul dupa moartea soției / Valeri Kuzmin a plecat definitiv la Moscova

18:10, 11.04.2024 - Ambasadorul Federatiei Rusiei la Bucuresti, Valeri Kuzmin, si-a incheiat misiunea diplomatica in Romania si a plecat definitiv la Moscova.Soția ambasadorului Federației Ruse in Romania, Valeri Kuzmin, a murit marți dimineața, pe fondul unor probleme medicale.

Calea Victoriei redevine pietonala din acest weekend, de la 10 dimineata la 10 seara

07:10, 06.04.2024 - „Strazi deschise, Bucuresti - Promenada urbana”, ajuns la a 4-a editie, debuteaza in 6 aprilie. In primul weekend din aprilie, Calea Victoriei devine pietonala, intre orele 10.00 si 22.00, pe segmentul de drum Piata Victoriei - intersectia cu str. Gheorghe Manu, respectiv segmentul Bulevardul Dacia…

Ce s-a intamplat cu averea regretatei Ileana Ciuculete, dupa 7 ani de la moartea interpretei?

19:55, 14.03.2024 - Dupa moartea artistei, atenția s-a indreptat și catre averea pe care a lasat-o in urma.Potrivit unor surse apropiate familiei, moștenirea Ilenei Ciuculete a devenit subiect de disputa intre cei apropiați, cu fiii sai, Cristian și Mugurel Sfetcu, fiind implicați intr-un proces indelungat pentru stabilirea…

Ce s-a intamplat in dimineața in care Alexei Navalnii a murit. Dezvaluiri șocante din inchisoare: ”S-au auzit de trei ori niște...”

09:15, 21.02.2024 - Dezvaluiri șocante din inchisoarea in care a murit Alexei Navalni! Au aparut informații cu privire la ce s-a intamplat inainte ca opozantul lui Valdimir Putin sa moara. Deținuții au observat lucruri care le-au atras atenția, iar scenele sunt de coșmar.

O familie din Oradea a caștigat despagubiri de 40.000 de euro de la Wizz Air. „A fost un coșmar. Am dormit pe jos, cu un copil de nici 3 ani”

14:30, 14.02.2024 - Un avocat din Oradea a dat in judecata compania aeriana maghiar Wizz Air și a caștigat in instanța depagubiri de 40.000 de euro, dupa cinci zile de coșmar petrecute de el și familia lui in Spania, dupa ce cursa la care cumparase bilete s-a anulat, scrie site-ul local de știri Bihoreanul.Mircea Ursuța…


Ce parere ai despre aceasta stire?