Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

El este noul iubit al Danielei Crudu? Prima apariție a brunetei alături de un bărbat misterios, după relația cu croatul 

Publicat:

Dupa relația tumultoasa cu croatul care a batut-o, acum, iubește din nou? Focoasa bruneta și-a aniversat ziua de naștere intr-un club de fițe, din Capitala, alaturi de prietene și de un barbat misterios. Mai mult decat atat, frumușelul a postat și el o fotografie cu diva sexy, iar ea i-a comentat numai cu inimioare. Sa fie oare Alex noul iubit al fostei asistente TV?

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Percheziții la un barbat din capitala: Ar fi cerut mita de la o persoana, ca sa o scape de pedeapsa pentru ca a condus mașina fara permis

13:25, 22.04.2024 - Un barbat din Chișinau este cercetat de ofițerii CNA, fiind banuit de complicitate la corupere pasiva. Acesta ar fi cerut mita de la alt barbat pentru a-l ajuta sa mușamalizeze un pretins caz de conducere a automobilului fara permis de conducere.

Star Matinal. Xonia și fostul iubit, impreuna chiar și dupa desparțire! Cum explica artista relația dintre ei: „Sufletul meu...” / VIDEO

15:10, 17.04.2024 - Xonia și Michael, fostul ei iubit, s-au desparțit in urma cu ceva timp, dar sunt vazuți tot mai des impreuna. Cantareața susține ca ea și fostul partener sunt prieteni apropiați și se ințeleg mult mai mult așa, decat in perioada in care formau un cuplu.

Mireasa - Capriciile iubirii. Antonia, acuzata ca i-a jefuit casa fostului iubit. Concurenta, adevarul despre relația care s-a terminat in urma cu șase ani: „A intrat peste mine”

20:50, 11.04.2024 - Antonia a fost acuzata de fani ca i-a jefuit casa fostului iubit. Cei doi s-au desparțit in urma cu șase ani, dupa multe episoade in care, potrivit spuselor ei, s-ar fi certat destul de rau și ar fi fost inchisa in casa de catre partenerul ei.

Dinu Maxer, despre relația cu Nicoleta Luciu, la doua decenii de la desparțire: „Pentru ea, am fost primul barbat”

15:25, 13.03.2024 - Inainte ca Dinu Maxer sa aiba o relație de aproape 18 ani cu mama copiilor lui, Deea, de care a divorțat in urma cu un an, Dinu Maxer a trait o mediatizata poveste de dragoste cu Nicoleta Luciu.

Primele imagini cu Adriana Irimescu și noul ei iubit! Cat de romantici sunt fosta partenera a lui Alexandru Papadopol și barbatul misterios! / PAPARAZZI

23:20, 03.03.2024 - Dupa desparțirea de Alexandru Papadopol, Adriana Irimescu iubește din nou! Paparazzii Spynews.ro au surprins primele imagini cu actrița și noul ei iubit, in ipostaze romantice! Deși nu a mai fost vazuta de mult timp in astfel de momente, Adriana Irimescu nu se pare ca nu il ascunde pe barbatul misterios!…

Iulia Salagean are un nou iubit? Fosta soție a lui Alex Bodi, ipostaze romantice alaturi de un barbat misterios / FOTO

13:25, 23.02.2024 - Iulia Salagean ar fi intr-o noua relație! Fosta soție a lui Alex Bodi și-a pus fanii pe jar, dupa ce a lasat sa se ințeleaga ca ar avea un nou iubit. Make-up artistul nu a confirmat acest lucru, dar imaginile vorbesc de la sine!

Bianca Dragușanu, in ipostaze tandre cu un barbat misterios. Blondina s-a filmat in timp ce il ține de mana / FOTO

11:05, 11.02.2024 - Bianca Dragușanu și-a pus fanii pe jar, dupa ce s-a afișat in ipostaze tandre cu un barbat, al carui chip a dorit sa nu il dezvaluie. Blondina s-a filmat in timp ce il ține de mana și a postat imaginile pe Instagram.


Ce parere ai despre aceasta stire?