Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ecuisine.ro: Sos de legume pentru iarna

Publicat:

O garnitura de gata, pe care nici nu trebuie sa te chinui prea tare sa o prepari. Iar la iarna, doar o scoti din borcan si gata.Ingrediente250 g ceapa500 g ardei gras400 g rosii500 g dovlecei2 ardei iuti50 ml ulei100 ml ketchup1 lingurita sos worcester2 linguri sos de soia1 lingurita sare4 linguri cu zahar5 linguri cu otet1 lingurita conservant picant1 2 lingurita de piper negru macinatReteta completa aici: ecuisine.ro ...

Citeste articolul mai departe pe ziuaconstanta.ro…  

Sursa articol: ziuaconstanta.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tiramisu cu sos de capsuni

00:05, 26.04.2024 - Ingrediente: 5 oua, 250 g mascarpone, 300 g capșuni, 100 ml apa, 23 pișcoturi, 7 linguri zahar, 1 lingurita esenta de vanilie, sare Mod de preparare: Se spala casunile, se curata si se taie felii. Se pun intr-un vas, cu apa si doua linguri de zahar, si se fierb cinci minute. Se mixeaza cu un mixer vertical…

Ardei umpluti de post. Reteta maicutelor de la Manastirea Prislop. Ingredientul secret pentru un gust unic

08:25, 26.03.2024 - Ardei umpluți de post. Ingrediente:7 ardei grasi1 ardei2 morcovi2 cepe150 g orez3 rosiiboia de ardei dulcepiper, sare50 ml ulei1 lingura de faina1 lingurita de vegetapatrunjel Postul Paștelui 2024. Rețete de post: cum faci cele mai delicioase chifteluțe manastirești Ardei umpluți de post. Mod de preparare: Ardeii…

Pulpe de pui rumenite si morcovi crocanti, la cuptor

00:31, 22.03.2024 - Ingrediente: 4 pulpe de pui1/2 lamaie1 baton de scortisoara1 lingurita sare1 lingurita piper2 catei de usturoi1 lingurita curry1 lingura de ulei de masline1 punga magica Mode de preparare Condimentam pulpele cu sare, piper, curry, le stropim cu uleiul de masline si zeama de lamaie. Le punem apoi in…

Ce legume sa nu cultivi niciodata langa ardei. Recomandarile gradinarilor experimentați

12:50, 13.03.2024 - Ești gata sa plantezi rasaduri de ardei in gradina ta? Aceste legume se pun in pamant in prima parte a lunii martie. Ingrijite corespunzator, adica ținand cont de condițiile de mediu de care au nevoie, vor produce rod bogat. Este important sa fie sadite și in proximitatea plantelor potrivite. Ce plante…

Cea mai simpla rețeta de mucenici fierți muntenești: ingredientul folosit de Radu Anton Roman - gustul copilariei

10:50, 07.03.2024 - Mucenici muntenesti (fierti)Ingrediente:125 ml ulei1 lingurita de sare500 ml apa1 kg de faina sau cat primeste uleiul si apaSirop: 1 ceasca de miez de nuca macinat3 linguri de zahar1 lingurita scortisoarazahar vanilatcoaja rasa de la o lamaieMod de preparare:Se incalzeste putin apa, se cerne faina pe…

REȚETA: Friptura de iepure la cuptor cu bere

16:00, 05.03.2024 - Ingrediente: 4 pulpe de iepure, 4-5 caței de usturoi, 1 lingurița turmeric, 1 lingurița curry, 4 linguri ulei de floarea-soarelui, sare și piper dupa gust, 1 fir de cimbru, 3-4 foi de dafin, 200 ml bere. Preparare: Intr-un bol se pun turmericul, piperul, curry, sare și uleiul, se amesteca totul pana…

Cultivatorii de legume primesc bani

09:40, 03.03.2024 - Vești bune pentru agricultorii care au culturi de legume in solar. Aceștia vor primi incepand de saptamana viitoare o subvenție de 1.000 euro/1.000 mp. Potrivit reprezentanților MADR, cei care vor intra in posesia subvenției de la stat sunt beneficiarii „Programului de susținere a producției de legume…

Doamna Jenica vinde zilnic legume in piața, chiar daca are 80 de ani. La 6 dimineața este la taraba: ‘Iarna stau pana la 5 seara’

11:45, 24.02.2024 - Vandutul de legume și fructe la taraba din piața, este o practica veche impamantenita in conștiința de grup a romanilor. Și astazi, ca in trecut, batranii merg zeci de kilometri pentru a-și vinde marfa, și aia la prețuri mici. Printre ei, se afla și doamna Jenica care vinde zilnic legume in piața, chiar…


Ce parere ai despre aceasta stire?