Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Eclere – rețete pentru cel mai popular desert cu ciocolată, vanilie sau cafea

Publicat:

Eclerele se afla in topul preferințelor tuturor cand vine vorba de dulciuri. Sunt aromate, fragede și pline de crema fina și gustoasa. Sunt un desert pe care il gasești ușor aproape in orice cofetarie, insa care este de-a dreptul delicios daca il pregatești acasa. Rețeta pentru eclere nu este deloc complicata, așa ca mai jos ți-o spunem pas cu pas. Printre cele mai populare arome cu care sunt umplute eclerele sunt, fara indoiala, crema de vanilie, ciocolata și cafea. Toate aceste creme delicioase pot fi pregatite acasa impreuna cu cojile de eclere clasice facute in cuptor. Iata ce ai de facut.…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tarta cu umplutura de iaurt

00:30, 29.03.2024 - Ingrediente pentru aluat: (pentru o forma de tarta cu diametrul de 24 de cm) 3 galbenusuri 120 gr unt topit 105 gr zahar 300 gr faina 5 gr praf de copt Intr-un bol amestecam galbenusurile impreuna cu zaharul pana se deschid la culoare si au o consistenta spumoasa. Adaugam untul topit (si racit in prealabil)…

Ce trebuie sa pui in gogoși, ca sa iasa pufoase ca la patiserie. Secretul pe care doar gospodinele iscusite il știu

13:50, 14.03.2024 - Nu este necesar sa fii un cofetar experimentat pentru a le realiza, lista de mai jos conținand tot ceea ce ai nevoie. Gogoșile facute in casa sunt pur și simplu perfecte și aceste rețete vor deveni o parte din repertoriul de dulciuri al familiei. Ingrediente simple, pe care le gasești in orice camara,…

Pogacele cu branza și unt. Rețeta pentru gustari delicioase

11:15, 11.03.2024 - Rețeta se prepara ușor, din ingrediente simple și foarte accesibile, iar pogacelele ies moi și pufoase, dar și foarte gustoase.Aceste pogacele de casa pot fi preparate și pentru pauza de masa de la birou. Sunt ideale și pentru momentele cand vin prietenii in vizita și stați la povești sau urmariți emisiunea…

Rețeta mucenici moldovenești insiropați

09:20, 07.03.2024 - Pe data de 9 martie, in calendarul ortodox se praznuiesc Sfinții 40 de Mucenici, motiv pentru care gospodinele din toate colțurile țarii pregatesc rețete de mucenici. Mai jos iți spunem care sunt cele mai bune rețete pentru mucenici moldovenești insiropați.Mucenici pufoși, mucenici fierți in zeama sau…

Mucenici moldovenești, rețeta renumitului gastronom Radu Anton Roman. Ingredientul secret pe care il folosea maestrul bucatar

10:16, 05.03.2024 - In credinta populara, 9 martie este ziua in care se deschid cerurile. Pentru pomenirea celor morti, in multe sate se obisnuieste sa se imparta mucenici.Regretatul gastronom Radu Anton Roman a publicat in cartea sa „Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti” o rețeta a preparatului traditional.Cum se fac…

Cum prepari celebrii mucenici muntenești? Rețeta delicioasa a lui Catalin Scarlatescu: aroma de care te vei indragosti

17:51, 27.02.2024 - Ingrediente mucenici muntenești a la chef ScarlatescuPentru aluatul de mucenici muntenești500 de grame de faina50 de grame de drojdie200 de ml de apa calduta100 ml de uleisarezahar vanilatPentru zeama mucenicilor2-3 litri de apa350 de grame de zahar800 de grame de nuca macinata1 lingurita de scortisoaracoaja…

Cum sa faci coji de eclere acasa

09:05, 20.02.2024 - Unul dintre cele mai consumate deserturi aromate, eclerele pline de crema fina, pot fi facute și acasa. Cojile de eclere se pregatesc din cateva ingrediente, insa cel mai important este sa respecți cațiva pași simpli. Iata cum sa faci coji de eclere acasa.Eclerul este unul dintre cele mai populare și…

Tarta cu lamaie si bezea

00:30, 09.02.2024 - Aluat tarta (pentru un cerc cu diametrul de 20 de cm) 110 gr. faina 40 gr. zahar pudra 10 gr. pudra de migdale 10 gr. amidon 1 gr. sare 60 gr. unt 82% grasime 25 gr. ou Se taie untul rece in cuburi mici si se amesteca cu restul ingredientelor. Aluatul obtinut se inveleste in folie alimentara si se lasa…


Ce parere ai despre aceasta stire?