Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ea este zodia care va avea probleme cu banii în februarie

Publicat:

Ea este zodia care va avea probleme cu banii in februarie

Zodia aceasta va simți o presiune uriașa, din punct de vedere financiar. Pare ca banii zboara din portofelelor fara niciun control, iar acești nativi se simt nevoiți sa apeleze la ajutorul rudelor și al prietenilor.

In luna februarie, zodia aceasta se confrunta cu vești mai puțin placute, traversand momente dificile in perioada urmatoare. Nativii acestei zodii vor experimenta provocari financiare, resimțind stresul și avand nevoie de susținere din partea celor dragi din cercul lor de prieteni.

In luna februarie, o anumita…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

NASA are ambitii mari pentru Marte, dar și probleme cu banii pe Pamant: „11 miliarde de dolari e prea mult”

11:56, 16.04.2024 - Chiar si in spatiu trebuie sa se faca economie: NASA cauta modalitati pentru a aduce pe Terra roci prelevate de pe Marte, mai repede si mai putin costisitor, a anuntat luni agentia spatiala americana, dupa critici aduse bugetului sau, considerat „nerealist”. 

Crima in Mehedinți. Un barbat și-a ucis cu sange rece mama. Agresorul are probleme mari cu alcoolul: ”Ii lua banii”

08:41, 21.03.2024 - Crima șocanta in Mehedinți. Un barbat și-a ucis cu sange rece mama, in urma unui conflict aprins despre bani. Acesta are probleme mari cu alcoolul, astfel ca nu s-a oprit de la a face un gest șocant. Mama lui și-a sarbatorit curand ziua de naștere, iar acum urmeaza sa fie inmormantata.

Zodia nefericita a lunii martie 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza dragostei

18:15, 10.03.2024 - Nativul care se confrunta cu probleme amoroase este reprezentat de o zodie de aer. Gemenii sunt cei care intampina cele mai multe neplaceri pe parcursul lunii martie, mai ales cand vine vorba de iubire. Acești nativi iubesc patimaș, iar uneori se uita pe ei inșiși in acest proces.Zodia nefericita a…

Romanii care vor fi obligați sa dea banii inapoi statului. Ce schimbari legislative s-au facut

08:05, 09.03.2024 - Mai mulți romani vor fi obligați prin lege sa dea banii inapoi. S-au facut mai multe schimbari legislative și se pare ca vizați sunt pensionarii. Noile reglementari arata ca pensionarii care primesc pensie sociala, sume pe cardul de alimente sau sprijin financiar pentru energie și iși schimba domiciliul…

Doua zodii vor intra in conflicte in luna martie 2024. Nativii vor avea probleme

20:00, 29.02.2024 - Doua zodii din Horoscop vor intra in conflicte in luna martie 2024. Astrele aduc acum cele mai rele vești pentru ei. Iata cine sunt ghinioniștii pentru care se anunța probleme pe toate planurile, dar și ce sfat le dau specialiștii!

Doua zodii care vor pierde bani in luna martie. Nativii se vor confrunta cu probleme financiare

00:05, 23.02.2024 - Nativii a doua zodii se vor confrunta cu situații neplacute in luna martie. Ei vor pierde bani, iar situația de la locul de munca nu este atat de perfecta precum și-ar fi dorit. Umreaza mai multe ajustari din partea lor, pentru a trece peste probleme.

Probleme cu plata drepturilor TV! Cluburile din Superliga cer banii, LPF spune ca nu a auzit nemulțumiri

14:20, 07.02.2024 - Cluburile de fotbal din Superliga care și-au facut planuri financiare bazate pe incasarea celei de-a doua rate din drepturile de televizare pentru acest sezon au probleme serioase.   Deși Liga Profesionista de Fotbal trebuia sa achite rata amintita pana pe 31 ianuarie, plațile nu s-au facut nici pana…

Horoscopul zilei de 6 februarie 2024. Balanțele au probleme financiare

06:21, 05.02.2024 - Horoscopul zilei de 6 februarie 2024. Balanțele au probleme financiareHoroscopul zilei de 6 februarie 2024 spune ca nativii din zodia Balanțelor s-ar putea sa aiba probleme financiare. Astrele arata ca este o perioada destul de agitata pentru acești nativi. S-ar putea sa aiba nevoie de ajutor din…


Ce parere ai despre aceasta stire?