Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

După zvonul divorţului, George Burcea nu a petrecut noaptea acasă. Cu cine umblă soţul Andreei Bălan: "Fiecare e cu treaba lui"

Publicat:

Tensiunile au ajuns la cote maxime, George a inceput sa lipseasca noptile de acasa. De curand, ar fi inceput sa umble cu un coleg de breasla, Daniel Nuța, actor in serialul ”Sacrificiul”, facand diverse activitați ”ca baieții”. Mai mult decat atat, Daniel Nuța, luptator de full contact care a facut cariera ca actor,  este cel care s-ar fi oferit sa-l gazduiasca pe soțul Andreei Balan, scrie Cancan.ro.

"Cu siguranța Andreea o sa va anunțe"

"Cei doi nu iși vorbesc. Daca, pana acum, fiecare știa programul partenerului, acum fiecare e cu treaba lui. Andreea nu știe daca soțul ei are de gand…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Dezvaluiri halucinante despre relația Andreei cu Mirel Dragomir. Cum se comporta criminalul din Timișoara cu ea, cand formau un cuplu: ”A simțit ca pierde...”

17:55, 30.03.2024 - Mirel Dragomir și Andreea au avut o relație timp de cateva luni, iar apropiații lor știau acest lucru. Un coleg al criminalului din Timișoara a facut dezvaluiri halucinante despre relația pe care o aveau Mirel Dragomir și Andreea, inainte ca el sa iși omoare cu sange rece iubita. Iata cum se comporta…

Un nou film romanesc, „Noaptea lui Vlad”, va aduce o perspectiva inedita asupra istoriei. Ce actori fac parte din distribuție

14:51, 29.03.2024 - Daniel Nuta, cunoscut pentru rolurile sale din „Ascensiunea Imperiului Otoman”, „Egregora”, dar și din serialele „Sacrificiul” și „Adela” de la Antena 1, se pregatește sa revina pe marile ecrane intr-un rol emblematic: Vlad Țepeș.

Mirel, criminalul care a ucis-o pe Andreea in Timișoara, ar fi fost agresiv și cu fosta lui iubita. Apropiații lui, dezvaluiri terifiante: ”Era proprietatea lui”

10:36, 28.03.2024 - Au aparut informații halucinante despre criminalul din Timișoara! Mirel ar fi fost agresiv și cu fosta lui iubita, fața de care ar fi avut un comportament care a speriat-o. Apropiații criminalului care a ucis-o pe Andreea au facut dezvaluiri ingrozitoare.

Agențiile imobiliare fac dezvaluiri: Care sunt barbații care cumpara apartamente soțiilor lor

06:10, 14.02.2024 - 82% dintre romanii care sunt in cautarea unei locuințe sunt de parere ca procesul de achiziție este mai ușor in cuplu, iar 90% sunt convinși ca vor gasi proprietatea potrivita pentru ei, conform ultimului sondaj realizat in randul utilizatorilor Storia și OLX Imobiliare. Deciziile imobiliare in cuplu…


Ce parere ai despre aceasta stire?