Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

După un nou test de „armă tactică“, regimul de la Phenian anunţă că nu mai vrea să discute cu Mike Pompeo: Ce solicită nord-coreenii

Publicat:

Coreea de Nord nu il mai vrea pe secretarul de Stat american ca interlocutor si doreste sa discute de-acum inainte cu un reprezentant care sa fie „mai prudent si mai matur in felul in care comunica“, scrie joi agentia oficiala nord-coreeana de presa KCNA, preluata de Reuters si news.ro.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rusia forțeaza nota chiar de Paște și anunța cucerirea unei noi localitati in estul Ucrainei

14:30, 05.05.2024 - Armata rusa a afirmat, duminica, ca a cucerit o noua localitate in estul Ucrainei, Oceretino, nou semn al presiunii fortelor Moscovei asupra armatei ucrainene, relateaza France Presse si Reuters.

Rușii susțin ca au lovit Comandamentul de Sud al armatei ucrainene

17:10, 01.05.2024 - Regimul de la Kremlin a anunțat, miercuri, ca a lovit cartierul general de comanda al gruparii sudice a armatei ucrainene, care are sediul in portul Odesa, unde Ucraina a anuntat ca un atac cu rachete a ucis trei persoane, relateaza Reuters.

Premierul spaniol Sanchez va anunta daca demisioneaza. Mii se susținatori au ieșit in strada la Madrid și i-au cerut sa nu o faca

09:50, 29.04.2024 - Premierul spaniol Pedro Sanchez va anunta azi daca intentioneaza sa ramana sau sa renunte la functie, la cateva zile dupa ce a declarat ca se gandeste sa demisioneze, relateaza Reuters.

Președintele Argentinei scrie istorie in țara sa: Javier Milei anunța primul excedent bugetar, dupa mai bine de 15 ani

12:25, 24.04.2024 - Președintele argentinian Javier Milei susține ca guvernul sau a imblanzit cu succes cheltuielile publice dezastruoase, promovand un excedent rar din primul trimestru, despre care considera ca este esențial pentru imbunatațirea perspectivelor economice in națiunea latino-americana, relateaza Reuters.…

„Vom da inamicului o lovitura mortala”. Coreea de Nord anunța ca e momentul sa fie „mai pregatita ca oricand” de razboi

09:26, 11.04.2024 - Dictatorul nord-coreean, Kim Jong Un, a vorbit din nou de razboi, spunand ca țara sa ar trebui sa fie „pregatita mai mult ca oricand” de un conflict militar, „avand in vedere situația geopolitica instabila”, conform agenției de presa de stat de la Phenian, citata de Reuters.

YouTube ar putea avea un nou rival. Elon Musk anunța ca X va lansa o aplicație pentru televizoare: „In curand”

10:20, 10.03.2024 - Videoclipurile lungi de pe platforma X vor fi disponibile in curand pe televizoarele inteligente, a declarat miliardarul Elon Musk, dupa ce revista Fortune a relatat ca reteaua X intentioneaza sa lanseze saptamana viitoare o aplicatie TV pentru utilizatorii Amazon si Samsung, transmite Reuters.

Luna martie va fi mai calduroasa decat este normal, anunța meteorologii. Prognoza meteo pentru prima luna de primavara

09:15, 23.02.2024 - Temperaturile vor fi mai ridicate decat cele obisnuite pentru perioada din calendar, pana spre sfarsitul lunii martie, iar ploi vor fi puține, potrivit estimarilor facute de meteorologi pentru intervalul 26 februarie - 25 martie.In saptamana 26 februarie - 4 martie, temperaturile vor fi mai ridicate…


Ce parere ai despre aceasta stire?