Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

După ce a înnebunit Mapamondul cu "Hotline Bling", Drake revine cu un clip care înduioşează! Tu ai văzut "God's Plan"?

Publicat:

Drake a induiosat intreg Internetul prin noul videoclip "God's Plan", prin intermediul caruia rapperul a donat aproape 1 milion de dolari comunitatii din Miami. Muzicianul apare donand banii in fata camerei, interactionand cu mii de fani, de toate varstele, sexele si nationalitatile.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Trupa Roxette revine in activitate cu o noua solista, la cinci ani de la moartea Mariei Fredriksson

14:40, 04.05.2024 - Muzicianul suedez Per Gessle a anuntat revenirea in activitate a trupei sale de pop-rock Roxette cu o noua solista, compatrioata sa Lena Philipsson, la cinci ani de la moartea vocalistei emblematice a formatiei, Marie Fredriksson, informeaza EFE.

Trupa Roxette revine pe scena cu o noua solista, la cinci ani de la moartea Mariei Fredriksson

12:25, 04.05.2024 - Muzicianul suedez Per Gessle a anuntat revenirea in activitate a trupei Roxette cu o noua solista, Lena Philipsson, la cinci ani de la moartea vocalistei emblematice a formatiei, Marie Fredriksson, informeaza EFE citata de Agerpres.

Fanii Roxette primesc o veste uriașa! Formația revine in activitate cu o noua solista, la cinci ani de la moartea vocalistei Marie Fredriksson

11:50, 04.05.2024 - Muzicianul suedez Per Gessle a anuntat revenirea in activitate a trupei sale de pop-rock Roxette cu o noua solista, compatrioata sa Lena Philipsson, la cinci ani de la moartea vocalistei emblematice a formatiei, Marie Fredriksson, informeaza EFE.

Campul din Muntenia care a innebunit internetul. Plin cu lalele de toate culorile FOTO VIDEO

15:30, 10.04.2024 - Un camp cat vezi cu ochii, din satul Patroaia Deal, comuna Crangurile, județul Dambovița, a devenit multicolor. Doi tineri, soț și soție, au adus lalele din Olanda, pe care le-au plantat pe o suprafața de 30.000 de mp.

VIDEO Finalist surprinzator la ATP Miami - Revine in Top 10 mondial dupa 5 ani

09:35, 30.03.2024 - Ajuns la aproape 33 de ani, Grigor Dimitrov pare sa traiasca a doua tinerețe in tenis. Bulgarul este unul dintre cei mai in forma jucatori din circuitul ATP și s-a calificat in finala turneului Masters de la Miami, dupa ce l-a invins pe Alexander Zverev (al patrulea favorit).

Simona Halep și-a aflat adversara din primul tur al turneului de la Miami/ Constanțeanca revine pe teren dupa mai bine de un an și jumatate

10:45, 18.03.2024 - Simona Halep și-a aflat adversarul din primul tur al turneului WTA de la Miami, acolo unde va evolua pentru prima data dupa suspendarea pentru dopaj. Constanțeanca o va infrunta pe Paula Badosa. Cele doua s-au mai intalnit in doua meciuri, ambele fiind adjudecate de Simona Halep. Aceasta se intoarce…

Schimbarile produse in WTA dupa Indian Wells - Simona Halep nu revine in clasamentul mondial

08:25, 18.03.2024 - Simona Halep ramane in continuare fara clasament WTA, fosta lidera mondiala urmand sa-și faca revenirea in circuit cu ocazia turneului de categorie 1000 de la Miami. Iga Swiatek domina cu autoritate clasamentul WTA, in timp ce podiumul este completat de Aryna Sabalenka și Coco Gauff.

Cine este noua amanta a lui Vladimir Putin. Blonda a innebunit internetul

15:30, 20.02.2024 - Vladimir Putin surprinde din nou. In vreme de razboi, liderului rus i s-ar fi aprins calcaiele dupa o femeie cu 32 de ani mai tanara decat el. Cine este blonda care a innebunit internetul și cu ce se ocupa, de fapt, presupusa amanta. Cine ar fi iubita lui Putin Președintele Rusiei, Vladimir Putin, mereu…


Ce parere ai despre aceasta stire?