Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Dumitru Dragomir a sărit să se bată în centrul Bucureștiului, după ce a fost jignit. Imagini necenzurate: „Ești o slugă și o fosilă”

Publicat:

este cunoscut pentru faptul ca este un om cu o personalitate vulcanica. Se pare ca ca acest caracter a ieșit la suprafața, aseara. Totul intr-o altercație cu un alt personaj la fel de cunoscut. , acuzații și corupție Prin 2016, , fostul șef al de Fotbal, primea una din […] The post a sarit sa se bata in centrul Bucureștiului, dupa ce a fost jignit. Imagini necenzurate: „Ești o sluga și o fosila” appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Barlogul din centrul Bucureștiului deținut de miliardarul Daniel Dineș. cuibușorul de nebunii, pazit de soldați din Legiunea Straina!

19:15, 02.04.2024 - Cel mai bogat om din Romania și-a achiziționat o vila de lux in Dorobanți, pe care a platit o suma exorbitanta! Deși nu locuiește in țara, Daniel Dineș poposește la conac ori de cate ori vine sa iși viziteze amanta. VEZI AICI CAT A COSTAT ȘI CUMARATA PROPRIETATEA IMPRESIONANTA A OMULUI DE AFACERI!

Milionarul care ia 3 pensii a dezvaluit care este afacerea cu romanii se pot imbogati: „Faci un milion de euro pe an!”

12:01, 23.03.2024 - Milionarul de 77 de ani, care ia 3 pensii de la stat, a dezvaluit care este afacerea cu romanii se pot imbogati. Dumitru Dragomir a dezvaluit cum se poate ajunge la castiguri chiar si de un milion de euro pe an. Dupa ce a plecat de la Liga Profesionista de Fotbal, „Oracolul din Balcesti” a […] The post…

Adrian Porumboiu l-a atacat brutal și pe Dumitru Dragomir: „Ba, ești nebun! Becali te-a dat afara, suna din 3 in 3 ore din pușcarie!”

13:30, 29.02.2024 - Adrian Porumboiu (73 de ani) l-a atacat pe fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, cel care l-ar fi acuzat ca ar fi avut un rol important in schimbarea sa de la conducerea FRF, in 2014. De-a lungul timpului, Dragomir a spus ca „cel mai mare dușman al meu a fost Porumboiu,…

Cum arata casa in care locuiește Silviu Prigoana, din centrul Bucureștiului. Imagini spectaculoase din interior

18:00, 27.02.2024 - Silviu Prigoana a avut grija ca vila sa din Capitala sa fie amenajata cu bun gust și spune ca se simte ca in vacanța in casa lui, avand atat mare, cat și munte acolo. Iata imagini din interiorul locuinței in care a stat candva cu Adriana Bahmuțeanu!

Cum arata casa in care locuiește Silviu Prigoana, in centrul Bucureștiului. Imagini spectaculoase din interior

17:26, 27.02.2024 - Silviu Prigoana a avut grija ca vila sa din Capitala sa fie amenajata cu bun gust și spune ca se simte ca in vacanța in casa lui, avand atat mare, cat și munte acolo. Iata imagini din interiorul locuinței in care a stat candva cu Adriana Bahmuțeanu!

Dumitru Dragomir a povestit cum a sarit sa-l loveasca pe Leonardo DiCaprio intr-un aeroport

14:55, 14.02.2024 - Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a povestit cum a fost la un pas sa il bata pe actorul american Leonardo DiCaprio. Incidentul s-a petrecut la Nisa, cand starul de la Hollywood a avut un gest nepotrivit fața de fiica unui prieten al lui Dumitru Dragomir.”Eram la Nisa.…


Ce parere ai despre aceasta stire?