Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

DRAMA prin care trece o cântăreață de muzică populară, la doar o lună după ce s-a căsătorit!

Publicat:

O cantareața de muzica populara din orașul Beclean, județul Bistrița-Nasaud, trece prin incercarea vieții ei, dupa ce la o luna de cand s-a casatorit a aflat ca sufera de leucemie. Este vorba despre Mihaela Florina Ciuruș Nagy, o tanara interpreta in varsta de 24 de ani, care a aflat ca trebuie sa lupte pentru viața ei in urma cu doar cateva zile.  Optimista din fire, Florina Ciuruș, așa cum o cunosc cei care au auzit-o cantand, are incredere in faptul ca o sa se vindece. Pentru asta insa, are nevoie și de sprijinul tuturor celor care pot dona sange, pentru ca asta este ceea ce ii lipsește acum:…

Citeste articolul mai departe pe vocea.biz…  

Sursa articol: vocea.biz


Stiri pe aceeasi tema

Boc: La Cluj orice discuție incepe cu educația. Acum aproape orice cartier al Clujului are școli ca cele din centru

12:51, 07.05.2024 - Primarul Emil Boc spune ca educația este cel mai bun antidot pentru problemele cu care se confrunta societațile și ca la Cluj-Napoca aceasta a fost pusa pe primul loc, investindu-se zeci de milioane de euro doar in infrastructura școlara.

Minorul dat disparut de la un centru de plasament din Cluj a fost gasit la 450 de km. distanța!

09:00, 25.04.2024 - Un minor de 17 ani ar fi plecat voluntar dintr-un centru de plasament din Cluj-Napoca și nu s-a mai intors. Polițiștii l-au gasit intr-un alt oraș, la aproximativ 450 de km distanța. La data de 24 aprilie, Poliția municipiului Cluj-Napoca – Secția 5 Poliție a fost sesizata despre faptul ca, in cursul…

Ia-ți bilet la semifinala. Baschetbaliștii piteșteni disputa cel mai important meci al sezonului! 

18:11, 24.04.2024 - S-au pus in vanzare biletele pentru meciul dintre FC Argeș Basketball și U BT Cluj-Napoca, contand pentru semifinalele Ligii Naționale Getica 95. Episodul 3 al rundei are loc marți, 30 aprilie, la Pitești Arena, cu incepere de la ora 19:00! Vulturii au obținut un nou rezultat notabil prin calificarea…

CTP platește 70 de milioane de euro pentru a cumpara, in apropiere de Targu Mureș, un centru logistic important

14:45, 24.04.2024 - Tranzacția dintre CTP și Globalworth va fi cea mai mare din toate timpurile, pe segmentul industrial-logistic din Romania. In suma tranzacționata nu este inclus și capitalul de lucru, ajustarile ulterioare, care vor costa 98,2 milioane de euro.

Zeci de copii lupta zilnic cu una dintre cele mai grave boli, la Institutul Oncologic

08:05, 23.04.2024 - Circa 25-30 de copii bolnavi de cancer sunt internati zilnic la Institutul Oncologic din Cluj-Napoca. Cu teama, dar si cu speranta in privire, fiecare intreaba cu o voce stinsa: „Cum mi-au iesit analizele?”.

Un raport important așteptat de UE avertizeaza ca aceasta are o ultima șansa pentru a ramane competitiva: „Nu ne putem permite sa așteptam”

19:50, 17.04.2024 - Uniunea Europeana este in fața unei ultime oportunitați de a lua masurile necesare pentru a-i permite sa concureze eficient cu Statele Unite, China și alți rivali, a declarat miercuri autorul unui raport important așteptat de liderii europeni, relateaza Reuters, potrivit hotnews.ro .

Marcel Ciolacu: Am consumat vreo 20% din primele tranșe PNRR, nu se pune problema sa ramanem fara bani (video)

11:25, 02.04.2024 - Premierul Marcel Ciolacu a declarat marți, la sediul PSD, ca nu se pune problema opririi de catre Comisia Europeana a fondurilor PNRR destinate Romaniei. „Avem din tranșa 1 și 2 consumate pana acum vreo 20%, deci nu se pune problema ca Romania ramane fara bani. Așteptam un raport și pe urma vom face…

Centru de Hematologie pentru Boli Rare la Institutul Oncologic Prof. Dr. Ion Chiricuța din Cluj-Napoca

11:00, 01.04.2024 - Institutul Oncologic Prof. Dr. Ion Chiricuța din Cluj este centru de hematologie pentru boli rare,  oferind ingrijire de excepție la standarde europene și indeplinind nevoile individuale ale fiecarui pacient ce sufera de aceste afecțiuni.


Ce parere ai despre aceasta stire?