Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Dragoş Dodo Oprea a câștigat Cupa EHF pentru a doua oară consecutiv!

Publicat:

Formatia germana Frisch auf Goppingen a cucerit pentru a doua oara consecutiv Cupa EHF, dupa ce a caștigat 34 - 28 manșa secunda a finalei cu Dunkerque. ”Dodo” (30 de ani, 1. 90 metri), extrema stanga de origine romana a celor de la Goppingen, s-a aflat pe teren și a inscris doua goluri.

Duelul a fost arbitrat de și , aflați la a doua finala de cupa europeana din cariera. Dupa 26 egal in Franța, Dunkerque și-a jucat șansa condusa de internaționalul francez Bosquet (nr.8), absent in manșa tur. Replica nemților…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Iga Swiatek a castigat pentru a treia oara consecutiv turneul de la Roland-Garros

18:05, 08.06.2024 - Iga Swiatek, numarul unu mondial, a castigat, sambata, pentru a treia oara consecutiv turneul de la Roland-Garros. Ea a invins-o in finala, scor 6-2, 6-1, pe Jasmine Paolini, cap de serie numarul 12 si finalista pentru prima data la un turneu major, scrie news.ro.

Real Madrid a caștigat Liga Campionilor dupa ce a invins Borussia Dortmund in finala de pe Wembley

00:00, 02.06.2024 - Real Madrid a caștigat Liga Campionilor. Formatia spaniola a invins echipa germana Borussia Dortmund cu 2-0 in finala Ligii Campionilor care s-a jucat la Londra, pe stadionul Wembley. Golurile victoriei au fost marcate in minutele 74 și 83 de Dani Carvajal, respectiv Vinicius Junior.

Un pensionar a caștigat 42.000 de euro la jackpot. Este a doua oara cand obține marele premiu

20:10, 22.05.2024 - Un barbat din Franța a avut parte de un noroc uriaș și a reușit sa obțina marele premiu la jackpot. Acesta a caștigat 42.000 de euro, dupa ce a pariat doar 20 de euro. Acum, pensionarul vrea sa-și satisfaca mai multe dorințe cu banii sai.

Sabrina Maneca Voinea a caștigat argintul la barna la CE de Gimnastica de la Rimini

21:30, 04.05.2024 - Sportiva Sabrina Maneca Voinea a caștigat, sambata, medalia de argint la Campionatul European de la Rimini. Aurul a fost caștigat de italianca Manila Esposito, iar bronzul, de sportiva din Franța, Marine Boyer. Sabrina concureaza și in finala de la sol.

PSG a cucerit al treilea titlu consecutiv in Franța

23:15, 28.04.2024 - Paris St-Germain a cucerit al treilea titlu consecutiv in Ligue 1, dupa ce a doua clasata, Monaco, a fost invinsa cu 3-2 de Lyon.PSG are 12 puncte avans și nu mai poate fi ajunsa din urma, cu doar trei meciuri ramase de disputat, scrie BBC.

Performanța rara: Elizabeta Samara a caștigat a cincea oara Liga Campionilor la tenis de masa

14:51, 27.04.2024 - Jucatoarea romana de tenis de masa Elizabeta Samara a castiga pentru a cincea oara in cariera Liga Campionilor europeni si pentru a treia oara consecutiv cu formatia poloneza KTS Enea Siarkopol Tarnobrzeg, care s-a impus in ambele manse ale finalei cu Etival ASRTT (Franta).

CSM Lugoj a caștigat primul joc cu CSM București, pentru locul 5 in Divizia A1

10:30, 18.04.2024 - Voleibalistele de la CSM Lugoj au caștigat, dramatic, primul meci cu CSM București, din disputa pentru locul 5 in Divizia A1 și pentru o noua participare in competițiile europene intercluburi. Formația lugojeana a fost condusa cu 1-0 și 2-1 la seturi, dar nu a cedat, la fel cum s-a intamplat…

LPS Suceava a pierdut prima manșa a semifinalei Cupei Romaniei

17:35, 03.04.2024 - Calificata in careul de ași al Cupei Romaniei Under 17 dupa un parcurs excelent, echipa de juniori a Liceului cu Program Sportiv Suceava a pierdut prima manșa a semifinalelor, disputata miercuri in Capitala. Formația pregatita de Andrei Ițco a fost invinsa cu scorul de 3-0 de gruparea FC Player ...


Ce parere ai despre aceasta stire?