Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Doua zodii de bărbați cu IQ ridicat, dar cu probleme mari în dragoste. Sunt loviți de ghinion

Publicat:

Deși sunt foarte inteligenți și tot timpul au un cuvant de spus in orice situație, se pare ca norocul pe plan sentimental nu sta de parte lor. Doua zodii de barbați au un IQ foarte ridicat, insa la capitolul dragoste nu o duc deloc bine. Iata despre cine e vorba

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Trei zodii feminine care au noroc triplu in luna mai. Vor avea succes in cariera, la bani și in dragoste

08:25, 17.04.2024 - Meritele le sunt, in sfarșit, rasplatite. Pentru trei zodii feminine, urmeaza o perioada cu reușite pe toate planurile. Sunt incurajate sa faca schimbari majore in viața lor și sa iși duca la final și acele planuri pe care poate le-au amanat.

Trei zodii care au noroc triplu in luna aprilie. Nativii au lipici la bani, succes in cariera și in dragoste

10:05, 12.03.2024 - Luna aprilie vine cu vești bune pentru trei zodii, care au succes pe toate planurile. Nativii pot sa faca schimbari radicale in viața lor in urmatoarea perioada și pot sa iși indeplineasca și dorințe mai vechi.

5 zodii chinezești extrem de norocoase in dragoste in luna martie 2024. Energiile Dragonului le ajuta din plin

23:35, 11.03.2024 - Cinci zodii chinezești sunt cele mai norocoase in dragoste in martie 2024. Inainte de a ajunge la horoscoapele lor amoroase, sa aruncam o privire la mesajele de dragoste ale tuturor.Universul ne amintește ca inceputurile proaste duc adesea la sfarșituri proaste. Așa ca nu ignora ghionturile intuiției…

Doua zodii care vor avea probleme in dragoste in martie. Luna incepe cu ghinion pe plan amoros

23:25, 02.03.2024 - Doua zodii din horoscop vor avea parte de momente dficile in luna martie, din punct de vedere amoros. Din acest motiv, astrele vin cu vești pentru ei, astfel incat sa nu ajunga la desparțire și sa știe cum sa gestioneze problemele din relație.

Trei zodii care incep primavara cu stangul. Nativii sunt loviți de ghinion pe toate planurile

16:25, 01.03.2024 - Vești proaste pentru trei zodii din horoscop! Nativii vor fi loviți de ghinion la inceputul acestei primaveri și vor incepe cu stangul noua etapa. Ei sunt nevoiți sa iși amane planurile importante pentru altadata, caci vor avea parte de eșec.

Georgiana Lobonț și soțul ei, ghinion dupa ghinion! Cei doi soți se confrunta cu probleme in instanța

23:45, 24.02.2024 - Georgiana Lobonț și soțul ei au ghinion dupa ghinion in instanța. Ci doi soți trec prin momente delicate dupa ce au platit o suma importanta de bani pentru achiziționarea unei locuințe in Dubai. Ce au hotarat magistrații.

Doua zodii care iși schimba viața radical in aceasta primavara. Au noroc la bani, in dragoste și cariera

08:25, 21.02.2024 - Primavara vine cu vești bune pentru doua zodii, care pot sa iși schimbe viața radical. Relațiile cu cei dragi se imbunatațesc, iar in cazul nativilor singuri este perioada ideala in care se pot indragosti. Apar, de altfel, și oportunitați pe plan profesional de care ar trebui sa profite.

Doua zodii iși pot gasi marea dragoste in luna martie 2024. Nativii pot avea parte de iubirea pe care o cauta de mult timp

21:35, 16.02.2024 - Doua zodii iși pot gasi marea dragoste in luna martie 2024. Astrele vin doar cu vești bune pentru ei in perioada urmatoare a anului, astfel ca pot avea parte de mult noroc pe acest plan. Iata cine sunt nativii care pot avea parte de iubirea pe care o cauta de mult timp!


Ce parere ai despre aceasta stire?