Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Doua scriitoare si o desenatoare de benzi desenate din Cluj, la Salon du Livre de la Paris

Publicat:

Doua scriitoare - si , si o desenatoare de benzi desenate - - reprezinta Clujul la Salon du Livre din Paris, in acest an. , tara invitata de onoare, cuprinde in total 27 de autori.

Citeste articolul mai departe pe ziuadecj.ro…  

Sursa articol: ziuadecj.ro


Stiri pe aceeasi tema

Compania turdeana MBS Group a inceput lucrarile la bazinul olimpic de inot din cartierul clujean Borhanci

12:56, 10.05.2024 - Ieri au inceput lucrarile la bazinul olimpic de inot care se construiește in cartierul clujean Borhanci, investiția fiind realizata din fonduri locale, dupa cum a anunțat primarul Emil Boc, constructor fiind compania turdeana MBS Group , in asociere cu ASA Cons din Turda și Poliart. Valoarea investiției…

Este doliu in lumea modei. Roberto Cavalli, designerul care a revoluționat moda prin extravaganța și inovație a decedat

21:55, 12.04.2024 - Lansandu-și prima colecție in anul 1970 la Salon du Pret-a-Porter din Paris, Roberto Cavalli a fost imediat recunoscut pentru metodele sale inovatoare, in special pentru tehnicile revoluționare de imprimare pe piele și denim. Aceste tehnici au permis articolelor de imbracaminte sa capete un aspect unic,…

Romania to participate in Festival du Livre de Paris between April 12-14

20:55, 09.04.2024 - Romania will participate, from Friday to Sunday, in the Festival du Livre de Paris, a prestigious international event dedicated to books and literature, organized at the Grand Palais Ephemere and in several other emblematic spaces in Paris and in partner bookstores, told Agerpres.

Romania va participa in perioada 12 - 14 aprilie la Festival du Livre de Paris

19:36, 09.04.2024 - Romania va participa, de vineri pana duminica, la Festival du Livre de Paris, prestigios eveniment international dedicat cartii si literaturii, organizat la Grand Palais Ephemere si in alte cateva spatii emblematice din Paris si in librarii partenere.

Programul participarii Romaniei la Festival du Livre de Paris 2024 - O calatorie in literatura romana

15:45, 09.04.2024 - Romania va participa la Festival du Livre de Paris (12-14 aprilie), prestigios eveniment international dedicat cartii si literaturii, organizat la Grand Palais Ephemere si in alte cateva spatii emblematice din Paris si in librarii partenere, potrivit news.ro

Palatul Suțu gazduiește lansarea volumului „Povești din muzee. Carte de colorat in benzi desenate”

10:00, 05.04.2024 - Muzeul Municipiului București invita publicul interesat sa participe la evenimentul prilejuit de lansarea noii publicații „Povești din muzee. Carte de colorat in benzi desenate”, aparuta la Editura MMB.

Cluj – Șase limbi, o singura „Cina”!

09:31, 25.03.2024 - De peste 10 ani, Clujul este considerat „cel mai cosmopolit oraș din Romania”, cu un profil apropiat de cel al unor mari centre europene, cum ar fi Paris și Bruxelles. Evenimentul din seara de 24 martie 2024 a confirmat aceasta trasatura a orașului de pe malurile Someșului.


Ce parere ai despre aceasta stire?