Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Doliu în literatura română: A murit un reputat scriitor, soțul Anei Blandiana

Publicat:

, soțul , a murit la varsta de 81 de ani, anunța Antena3.„Ma gandesc și la , poeta pe care o cunosc și pe care tocmai am primit-o in . Acum sufera o lovitura foarte crunta.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tragedie imensa in familia Ginei Gogean: mama fostei campioane a murit intr-un accident provocat de sora sportivei

19:30, 26.05.2024 - Doliu in familia fostei mari gimnaste Gina Gogean. Mama sa a murit intr-un accident provocat chiar de sora sportivei, care a adormit la volan și a intrat cu mașina intr-un tir, conform Antena 3.Accidentul a avut loc sambata dimineata, la Piscu (jud.

Doliu in comunitatea inginereasca. A murit un reputat specialist care a lucrat la importante amenajari hidroenergetice

18:11, 15.05.2024 - Lazar Popescu, fostul director al societații Hidroconstrucția și un reputat inginer hidroenergetic din Gorj, a murit la varsta de 76 de ani. Specialistul a contribuit la o serie de realizari notabile din domeniu.

Doliu in literatura! Un celebru scriitor internațional a murit: „Cei mai de succes...” / FOTO

16:35, 29.04.2024 - Lumea literaturii este in doliu! Un celebru scriitor internațional s-a stins din viața la varsta de 71 de ani. Cine a facut anunțul trist. Vestea tragica a venit intr-un moment delicat pentru fanii lui.

Doliu in literatura mondiala: Un cunoscut scriitor pentru seria 'Shardlake', a murit la varsta de 71 de ani

15:36, 29.04.2024 - Scriitorul Christopher John Sansom, cunoscut in special pentru personajul Matthew Shardlake din romanele sale, a incetat din viata la 71 de ani, relateaza luni DPA/PA Media.Autorul de fictiune istorica nascut in Edinburgh, cunoscut sub numele C.J.

Presa din Romania este in doliu! A murit Florin Bratescu, primul barbat prezentator din țara noastra

16:55, 10.04.2024 - Este doliu in presa din Romania dupa moartea lui Florin Bratescu, cel care a fost primul prezentator barbat din istoria Romaniei. A murit Florin Bratescu, celebrul jurnalist al TVR, care a fost și primul barbat prezentator din istoria țarii noastre. De asemenea, regretatul jurnalist a fost si primul…

Doliu in televiziune! A murit Florin Bratescu, primul barbat prezentator din TVR și fondator al Antena 1

14:40, 10.04.2024 - Doliu in televiziune! A murit Florin Bratescu, primul barbat prezentator din TVRFlorin Bratescu, primul prezentator barbat al Televiziunii Romane si primul director general al Antena 1 a murit.Florin Bratescu s-a stins din viata azi noapte si avea 90 de ani.

Doliu imens in televiziunea din Romania. A murit un prezentator cu o cariera de peste 50 de ani

14:10, 10.04.2024 - Florin Bratescu, primul barbat prezentator din TVR și primul director general al Antena 1, a murit.Acesta a avut peste 50 de ani de cariera in televiziune.„Inițial, la TVR, erau doar femei, dar la un moment dat s-au gandit sa bage și voce de barbat, așa ca s-au gandit sa ma trimita la televiziune. Nimeni…

Doliu in lumea scriitorilor din Romania. A murit azi-noapte, avea 69 de ani

20:01, 14.03.2024 - Din pacate, literatura romaneasca a mai pierdut un exponent, astfel ca de azi este doliu in lumea scriitorilor din Romania. La doar 69 de ani, scriitorul ieșean Radu Parpauța s-a stins din viața. Literatura romaneasca a mai pierdut un exponent Asemuit pe alocuri cu marele povestitor Ion Creanga, scriitorul…


Ce parere ai despre aceasta stire?