Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Doi oameni ai străzii au fost incendiați intr-o gară din Berlin

Publicat:

Doi oameni ai strazii au suferit arsuri grave dupa ce au fost atacati cu o substanta inflamabila de o persoana necunoscuta care le-a dat foc intr-o gara din Berlin, informeaza luni dpa preluata de agerpres.
Barbatii fara adapost, in varsta de 47 de ani si 62 de ani, au fost spitalizati dupa atac, care a avut loc in gara Schoeneweide din sud-estul capitalei germane, in timpul noptii de duminica spre luni. Lucrurile lor au fost de asemenea incendiate.

Politia a refuzat sa confirme informatiile aparute in ziarele germane Bild si potrivit carora mai multi trecatori…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Atac la o școala din China. 2 oameni au murit, 10 sunt grav raniți. Suspecta este o femeie de 45 de ani

13:30, 20.05.2024 - Doua persoane au fost ucise si alte zece ranite in urma unui atac cu cutitul produs luni la orele pranzului la o scoala primara din orasul Guixi din provincia Jiangxi, in estul Chinei, au anuntat autoritatile locale citate de Xinhua.DIntre cei zece raniti, sase au suferit leziuni usoare in timp ce incercau…

Explicațiile pentru presiunea mare de la granițele Romaniei: Peste 275.000 de oameni au trecut frontierele in 24 de ore

11:05, 19.05.2024 - Peste 275.000 de oameni și circa 86.000 de mașini au trecut frontiera Romaniei in ultimele 24 de ore, anunța duminica Poliția de Frontiera. Punctele de trecere a frontierei sunt mai aglomerate deoarece duminica sunt Rusaliile catolice.

250 oameni, inclusiv trei europeni, au fost arestati in Iran pentru promovarea satanismului

19:05, 17.05.2024 - Politia din Iran a anuntat vineri ca au fost arestate la vest de Teheran peste 250 de persoane, intre care trei europeni, pentru promovarea „satanismului”, a relatat agentia oficiala de presa Irna preluata de AFP.

Constantin Din: „Mi se cere demisia, cu toate ca lucrurile s-au imbunatațit!“

14:30, 24.04.2024 - Presedintele Federatiei Romane de Handbal (FRH), Constantin Din, a declarat, miercuri, intr-o conferinta de presa, ca sunt anumiti contestatari care ii cer demisia. Acesta a subliniat ca acuzele sunt nefondate, atat timp cat de la preluarea mandatului lucrurile in handbalul romanesc s-au imbunatatit.…

Acuzați de vrajitorie, 50 de oameni au murit intr-un ritual extrem de bizar: au fost forțați sa bea o substanța toxica

16:40, 15.03.2024 - Aproximativ 50 de persoane au murit in Angola, dupa ce au fost forțate sa bea o substanța din plante, pentru a dovedi ca nu sunt vrajitori, au declarat joi poliția și oficialii locali. Decesele au avut loc intre ianuarie și februarie in apropierea orașului central Camacupa, potrivit Luzia Filemone,…

Doi oameni au ars de vii intr-o casa din raionul Florești: Poliția urmeaza sa stabileasca toate circumstanțele tragediei

11:25, 11.03.2024 - O femeie de 55 de ani și un barbat de 55 de ani au ars de vii intr-o casa din localitatea Cenușa. Cadavrele acestora au fost gasite de catre pompierii care au intervenit la lichidarea incendiului. Poliția a pornit un proces penal pentru a stabili toate circumstanțele.

Proprietarul unei locuințe din centrul Timișoarei folosea oameni ai strazii pentru a se debarasa ilegal de deșeuri

12:01, 08.03.2024 - Rampa clandestina de deșeuri din construcție, descoperita de polițiștii locali in centrul Timișoarei, pe Bd. C.D. Loga. Proprietarul unei locuințe din zona s-a folosit de oameni fara adapost pentru a scapa ilegal de gunoaie.


Ce parere ai despre aceasta stire?