Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Doi metri și ceva de talent curat! Cel mai înalt magician din România a venit să facă spectacol de zile mari la „Neatza”!

Publicat:

Nu conteaza inalțimea cat conteaza istețimea, dar ce te faci cand le ai pe amandoua?! Cel mai inalt magician din Romania a venit sa faca show de zile mari la „Neatza cu Razvan și Dani”!

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Neatza cu Razvan și Dani. Schimbare de look uimitoare pentru Irina Fodor! Niciodata nu ai mai vazut-o așa pe prezentatoarea TV / VIDEO

13:01, 22.05.2024 - Irina Fodor, schimbare de look uimitoare la Neatza cu Razvan și Dani! Niciodata nu ai mai vazut-o pe indragita prezentatoare TV așa! Iata cum s-a pregatit pentru a merge la un festival diin Romania.

Scapam de frig si de ploi! Anuntul mult asteptat de la ANM a venit, cand se intoarce vara

09:00, 11.05.2024 - Informațiile meteorologilor privind evoluția vremii in urmatoarele zile și saptamani au fost actualizate. Temperaturile vor indica valori crescande in termometre, iar precipitațiile vor fi deficitare in viitorul apropiat. Cand se vor inregistra condiții termice specifice sezonului de vara in Romania.…

Program Formula 1™, Marele Premiu al regiunii Emilia-Romagna. Urmarește al șaptelea weekend de spectacol de pe circuit, 17–19 mai

16:50, 09.05.2024 - Antena este casa Formula 1™ in Romania. Cel mai spectaculos sezon din istoria legendara a acestui sport va avea 24 de curse si va fi transmis integral de canalele Antena si in platforma AntenaPLAY.

Neatza cu Razvan și Dani. Anda Adam se afla in Dubai, in timpul ploilor puternice! Planurile vedetei au fost date peste cap: „Cand a venit furtuna...” / VIDEO

13:45, 24.04.2024 - Anda Adam a dezvaluit ca se afla in Dubai, in timpul ploilor puternice! Planurile vedetei au fost date peste cap din cauza vremii. Ce a marturisit indragita cantareața, in excusivitate pentru emisiunea Neatza cu Razvan și Dani.

Lidia Buble a dezvaluit ca are mai multe surse de venit si nu doar muzica ii aduce multi bani: „Din asta traiesc”

21:15, 13.04.2024 - Una dintre cele mai indragite si populare artiste din Romania, Lidia Buble a acordat un interviu pentru unica.ro, in care a vorbit foarte deschis despre viata sa, marturisind ca are mai multe surse de venit.

Neatza cu Razvan și Dani. Minodora vrea sa se mute din Romania! Unde se gandește indragita artista sa se stabilieasca: „M-am plimbat...” / VIDEO

12:55, 11.04.2024 - Intr-o dezvaluire surprinzatoare facuta in timpul unei apariții la emisiunea „Neatza cu Razvan și Dani”, Minodora, indragita artista romanca, a dezvaluit ca iși dorește sa se mute din Romania. Unde se gandește cantareața sa se stabilieasca.

Cum arata iubitul Adinei Moraru, prezentatoarea rubricii horoscop la Neatza cu Razvan și Dani

11:01, 29.03.2024 - Adina Moraru este cea care prezinta rubrica de horoscop la Neatza cu Razvan și Dani. Frumoasa blondina face furori de cate ori apare la TV, fiind extrem de apreciata de telespectatori și de internauți.

Neatza cu Razvan și Dani. Cum a inceput proiectul Gașca Zurli. Cat de greu i-a fost Mirelei Retegan la inceput: ”Nu aveam bani deloc” / VIDEO

11:00, 08.03.2024 - Mirela Retegan a scris istorie in Romania cu Gașca Zurli, iar acum, la 17 ani distanța de la inființare, a venit momentul sa dezvaluie cum a luat naștere cea mai iubita trupa pentru muzica de copii! Iata cat de greu i-a fost inca din primele momente!


Ce parere ai despre aceasta stire?