Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Doi bărbaţi, loviţi de o maşină în Galaţi. Unul dintre ei a murit la spital

Publicat:

de , dr. , a declarat ca echipajele medicale au intervenit, miercuri, pe strada din municipiul Galati, unde doua persoane au fost victime ale unui accident rutier.

"Un barbat a suferit plagi minore, leziuni mai mici si a fost transportat cu o ambulanta la , iar un alt barbat, de 65 de ani, ranit foarte grav, a fost preluat de urgenta, in stop cardiac. El a fost supus manevrelor de resucitare, dar la unitatea de primiri urgente a decedat", a afirmat Polinschi, potrivit news.ro.

Se pare ca victimele…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Un batran de 87 de ani a murit seara trecuta lovit de o mașina pe o strada din Arad

09:30, 18.05.2024 - Un barbat de 87 de ani a murit, in noaptea de vineri spre sambata, dupa ce a fost lovit de o mașina pe o strada din Arad. Polițiștii afc cercetari pentru a stabili cum s-a produs accidentul.

Un barbat a murit lovit de o mașina pe o strada din Arad

09:15, 18.05.2024 - Un barbat de 87 de ani a murit, in noaptea de vineri spre sambata, dupa ce a fost lovit de o mașina pe o strada din Arad. Polițiștii afc cercetari pentru a stabili cum s-a produs accidentul, scrie Mediafax.

Mult alcool in trafic. Un barbat a intrat cu mașina in zidurile unui bloc din Deva

11:25, 17.05.2024 - Potrivit polițiștilor hunedoreni, un barbat din Deva, in stare de ebrietate, a pierdut controlul volanului la intersecția strazilor Mihai Eminescu cu Victor Babeș, lovind zidul unui bloc. Atat șoferul cat și pasagerul aflat in mașina, erau in stare avansata de ebrietate, iar, in urma impactului,…

Sinucidere la Casa Alba: Un șofer a murit dupa ce și-a izbit mașina in gardul reședinței prezidențiale / FOTO

14:40, 05.05.2024 - O mașina care se deplasa cu viteza mare a intrat in coliziune cu unul dintre grilajele din perimetrul de securitate din jurul Casei Albe din Washington. Șoferul a decedat in urma impactului, insa incidentul de sambata noapte nu a reprezentat o amenințare directa pentru securitate, au declarat serviciile…

Accident mortal in Oraștie! O fetita in varsta de 4 ani a murit dupa ce a fost lovita de o masina. Micuța ar fi raversat strada in fuga, fara sa se asigure

13:55, 27.04.2024 - Tragedie intr-o familie din Oraștie! O fetița in varsta de numai 4 ani, care ar fi traversat o strada printr-un loc nepermis, a fost lovita de un autoturism. Din nefericire, micuța a decedat ulterior la un spital din Timișoara.

Doi angajați care lucrau la intreținerea unui drum au fost loviți de o mașina. Unul a murit

17:15, 24.04.2024 - O femeie a murit și un barbat a fost ranit dupa ce au fost loviți de o mașina in timp ce efectuau lucrari de intreținere a drumului. Accidentul a avut loc miercuri dupa-amiaza pe DN6, in localitatea Racarii de Sus, județul Dolj.

A murit fetita de 9 ani accidentata de un sofer beat in urma cu doua saptamani

17:30, 17.04.2024 - O fetita de noua ani, ajunsa in coma dupa ce a fost accidentata in urma cu doua saptamani, a murit miercuri dimineata. La inceputul lunii, intr-o comuna din Constanța, fetita si fratele ei mai mic au fost loviti in plin, pe marginea drumului, de masina condusa de un șofer beat. Pe 1 aprilie, in satul…

O femeie a murit la Lugoj in timp ce mergea pe strada, dupa ce o mașina a fost proiectata de o alta pe trotuar

08:01, 17.04.2024 - Incident tragic petrecut marți seara, la Lugoj, unde o femeie a murit in timp ce mergea pe strada, lovita fiind de o mașina proiectata pe trotuar. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpa.


Ce parere ai despre aceasta stire?