Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Documente false în cazul atacului de tip raider la întreprinderea Registru?

Publicat:

Daca in cazul Intercomsoft LTD, parte a grupului Trimol, pretentiile fata de intreprinderea de stat Registru, par a fi justificate, implicarea celei de-a doua firme, Andimit SRL, ridica multe semne de intrebare.

de Stat arata ca unic actionar al acestei companii este Affort LTD din Belize, care a devenit proprietar in noiembrie 2010. Pana atunci, firma apartinea omului de afaceri .

In acelasi timp, in decizia din 19 iulie 2011 a din Chisinau se arata ca Intercomsoft si Andimit au semnat,…

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Republica Moldova face cercetari in cazul celor doua alerte cu bomba false care au vizat aeroportul din Chișinau

01:26, 22.04.2024 - In Republica Moldova, autoritatile judiciare au declansat urmarirea penala pentru comunicare mincinoasa despre un act terorist, dupa ce in doar de 24 de ore s-au dovedit false doua alerte cu bomba care ar fi vizat aeroportul din Chisinau, informeaza Rador Radio Romania.

UPDATE: Tinara, posibil martor, a fost identificata in cazul fetei de 19 ani disparute fara urma

12:30, 20.04.2024 - 11:42//Tinara, posibil martor, a fost identificata și la moment este audiata de polițiști. Poliția R. Moldova a postat o fotografie cu mașina in care a urcat fata de 19 ani, cautate de oamenii legii. Mașina a fost fixata de camerele de monitorizare a traficului, spre Chișinau, cu puțin timp inaintea…

Pot crea aliații un scut aerian in Ucraina așa cum au facut in cazul atacului Iranului asupra Israelului?

17:40, 14.04.2024 - Israelul a reușit sa respinga un atac masiv cu rachete și drone din partea Iranului, forțelor proxy din Irak, Liban și Yemenului datorita mijloacelor care lipsesc cu desavarșire Ucrainei, iar unele dintre ele nu sunt deloc disponibile.

Judecatoare despre cazul procuroarei Furtuna: Dar președintele care a fost „chipurile” amagit cu niște documente false, de ce tace?

10:00, 14.03.2024 - Judecatoarea Victoria Sanduța a comentat scandalul cu procuroarea Victoria Furtuna, care și-a dat recent demisia de la Procuratura Anticorupție. „Dar președintele care a fost „chipurile” amagit cu niște documente false, de ce tace?”, a scris Sanduța pe pagina sa de Facebook.

O judecatoare a comentat cazul procuroarei Victoria Furtuna

08:15, 14.03.2024 - Judecatoarea Victoria Sanduța a comentat scandalul cu procuroarea Victoria Furtuna, care și-a dat recent demisia de la Procuratura Anticorupție. „Da președintele care a fost „chipurile” amagit cu niște documente false, de ce tace?”, a scris Sanduța pe pagina sa de Facebook, noteaza unimedia. „Da președintele…

Judecatoare despre cazul procuroarei Furtuna: Da președintele care a fost „chipurile” amagit cu niște documente false, de ce tace?

21:26, 13.03.2024 - Judecatoarea Victoria Sanduța a comentat scandalul cu procuroarea Victoria Furtuna, care și-a dat recent demisia de la Procuratura Anticorupție. „Da președintele care a fost „chipurile” amagit cu niște documente false, de ce tace?”, a scris Sanduța pe pagina sa de Facebook.

Un barbat prins cu aproape 100 mii de dolari in valiza. Unde intenționa sa ajunga

17:45, 13.03.2024 - Un pasager al cursei aviatice Chișinau – Varșovia a incercat sa scoata ilegal din R. Moldova o valiza cu aproape 100 000 de dolari. Potrivit Serviciului Vamal, suma de 96 100 de dolari a fost depistata in bagajul unui iordanian in virsta de 39 de ani, transmite Noi.md. Banii nedeclarați au fost confiscați.…

Medic de la Spitalul Balaceanca, prins in flagrant cand primea mita pentru documente false cu care se obțin ajutoare de la stat

15:25, 13.03.2024 - Un medic de la Spitalul de Psihiatrie Balaceanca a fost prins in flagrant cand primea mita, iar anchetatorii au stabilit ca acesta ar fi primit de la mai multi pacienti sume de bani si bunuri pentru a completa documente nereale, in baza carora se obtineau ajutoare de la stat, scrie News.ro.


Ce parere ai despre aceasta stire?