Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Doar 21,7% dintre profesorii din învățământul preuniversitar sunt tineri

Publicat:

In sistemul de Educație din Romania sunt 207.315 profesori, potrivit celor mai recente date Eurostat, din anul 2018. Dintre aceștia, in grupa de varsta 18-34 de ani sunt 44.974 de cadre didactice.

Citeste articolul mai departe pe ziuadecj.ro…  

Sursa articol: ziuadecj.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce pot invața profesorii romani de la John Hattie, expertul in educație care a lansat conceptul de `invațare vizibila`

14:35, 09.05.2024 - Celebru pe plan internațional, expertul in educație, John Hattie, va veni pentru prima data in Romania, la evenimentul „Dare to Learn”, organizat in perioada 25-26 octombrie a.c., la Complexul Expozițional Romexpo din Capitala.

Jobul platit cu peste 2.000 de euro in Romania, dar nepopular printre tineri. „Ai și pauze de țigara și cafea, dar nu abuza”

15:40, 27.04.2024 - Romanii sunt cei mai saraci europeni, conform Eurostat, iar la salarii suntem penultimii. Exista totuși și locuri de munca bine remunerate, dar uneori oamenii nu se prea inghesuie din cauza ca nu vor sa faca munci grele.

Invațamantul romanesc nu te invața sa devii antreprenor. Adriana Cristian (USR): „Studenții de astazi nu iși doresc sa fie angajații de maine”

16:50, 16.04.2024 - Studenții din Romania nu beneficiaza de invațamant de calitate și nu sunt pregatiți in funcție de ce abilitați au, a explicat Adriana Cristian (USR), candidata a Alianței Dreapta Unita la alegerile europarlamentare, pentru monitorulcj.ro.

București va gazdui Dare to Learn – cel mai mare eveniment din Europa dedicat profesorilor. Radu Szekely: “Vom conecta profesorii din Romania cu liderii globali in educație”

11:11, 03.04.2024 - Continue reading București va gazdui Dare to Learn – cel mai mare eveniment din Europa dedicat profesorilor. Radu Szekely: “Vom conecta profesorii din Romania cu liderii globali in educație” at Info real.

București va gazdui Dare to Learn – cel mai mare eveniment dedicat profesorilor. Radu Szekely: Vom conecta profesorii din Romania in educație cu liderii globali

22:05, 02.04.2024 - București va gazdui, in toamna, Dare to Learn (D2L) – cel mai mare eveniment din Europa dedicat profesorilor. Acesta va avea loc in 25 și 26 octombrie și va aduce pe scena de la București peste 20 de lideri internaționali – printre cele mai mari nume in educația mondiala, experți care vor susține masterclass-uri…

Educație financiara: Seminar pentru cadrele didactice din invațamantul preuniversitar din Maramureș

08:25, 11.03.2024 - In baza acordului de colaborare dintre Inspectoratul Școlar Județean Maramureș și Autoritatea de Supraveghere Financiara (A.S.F.) sunt in derulare, in județul Maramureș, mai multe programe de educație financiara, prin intermediul carora participanții primesc informații aferente funcționarii piețelor…

Calea spre normalitate in educație - un drum cu borne

11:45, 05.03.2024 - Educația din Romania se afla intr-un moment crucial, cu multiple provocari și probleme care afecteaza calitatea actului educațional și viitorul copiilor. Cadrele didactice, coloana vertebrala a sistemului educațional, se confrunta cu demotivare și promisiuni incalcate pentru o salarizare decenta, cu…

David Anghel, noul geniu roman al matematicii, s-a inscris in campania „100 de tineri pentru dezvoltarea Romaniei”

19:15, 23.02.2024 - David Anghel este geniul matematicii in Romania. Tanarul roman a inceput sa faca calcule complicate inca din clasa a II-a, prin intermediul cursurilor Arhimede și Euclid, anticipandu-se un viitor stralucit in domeniul matematicii. De atunci a inceput sa se pregateasca pentru a caștiga diverse concursuri,…


Ce parere ai despre aceasta stire?