Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Divorţ în showbiz! Ioana Picoș şi soţul ei îşi spun "adio" după cinci ani de căsnicie

Publicat:

Inca un divort neasteptat in lumea mondena! divorteaza de sotul ei, , dupa cinci ani de casatorie. Chiar daca viitorul parea ca le surade celor doi, mai ales cand actrita a devenit mama de gemeni, aparent lucrurile nu au fost doar roz in mariajul lor.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Acces Direct. Mari, victima in propria casnicie? Soțul tinerel i-ar fi cheltuit toți banii: „Am facut plangere” / VIDEO

17:30, 10.04.2024 - Mari ar fi trait un coșmar in casnicia cu Dorel. Barbatul ar fi cheltuit banii familiei in scopuri personale și ar fi fost violent cu femeia, imediat dupa ce a avut loc cununia civila. Cum se apara acesta!

SHOWBIZ ROMANESC Dupa 16 ani de casnicie, CRBL și Elena au decis sa divorțeze

10:35, 08.04.2024 - CRBL și Elena anunța divorțul lor dupa 16 ani de casnicie. Vestea a fost data publicitații recent pe mediul online. The post SHOWBIZ ROMANESC Dupa 16 ani de casnicie, CRBL și Elena au decis sa divorțeze first appeared on Informatia Zilei .

Șoc in showbiz: Sacha Baron Cohen și Isla Fisher anunța ca divorțeaza dupa 13 ani de casnicie

14:20, 06.04.2024 - Dupa 13 ani de casnicie, actorii Sacha Baron Cohen și Isla Fisher au anunțat ca au intentat inca de anul trecut divorțul. Anunțul a fost impartașit in story-uri pe Instagram de cei doi actori, potrivit Variety. „Dupa un lung meci de tenis care a durat peste douazeci de ani, in sfarșit ne punem jos rachetele”,…

Un nou divorț in showbiz! CRBL și Elena divorțeaza dupa 16 ani de casnicie

13:45, 04.04.2024 - CRBL și Elena divorțeaza dupa 16 ani de casnicie, iar anuntul a fost facut de aceștia in mediul online, in urma cu puțin timp. Deși nu au dezvaluit public motivele care au stat la baza acestei decizii, cei doi au subliniat ca au reflectat profund asupra situației inainte de a lua aceasta hotarare importanta.

Carmen Grebenișan a divorțat de soțul ei, Alex Militaru! O noua desparțire in showbiz. Vedeta a confirmat / FOTO

15:15, 23.03.2024 - Carmen Grebenișan a divorțat de soțul ei, Alex Militaru! Este o noua desparțire in showbiz-ul din Romania. Vedeta a confirmat separarea de partenerul ei de viața! Iata ce a postat fosta concurenta de la Asia Express pe rețelele de socializare!

Laura Cosoi, despre geloziile din casnicie. Cum reacționeaza soțul sau la scenele fierbinți din seriale

17:35, 19.03.2024 - Laura Cosoi se afla intr-o perioada extrem de prospera in viața sa. Este implicata in mai multe proiecte de teatru și televiziune și face toate acestea in timp ce este insarcinata cu cel de-al patrulea copi! Deși la inceputul anului a trecut printr-o mare tragedie dupa ce și-a pierdut mama, iata ca…


Ce parere ai despre aceasta stire?