Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Discuții despre ornitorinci, cormorani și lebede la un liceu din Botoșani - FOTOGALERIE

Publicat:

Astazi, 1 februarie 2016, la ” din Botoșani a avut loc simpozionul cu tema “Ecosistmele acvatice-beneficii economice și prioritați de conservare”, organizat cu ocazia a .  

Citeste articolul mai departe pe botosaneanul.ro…  

Sursa articol: botosaneanul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Siguranța pe net – tema de discuții propusa de voluntarii Salvați Copiii colegilor de la „I.H. Radulescu”

17:25, 19.04.2024 - Siguranța pe internet este mult mai importanta decat credem. Și mai important este ca tinerii conștientizeaza acest fapt. Ieri, 18 aprilie, Asociația „Salvați Copiii” a susținut, prin intermediul unor voluntari, o activitate in cadrul campaniei „ORA DE NET”, in Liceul Teoretic „Ion Heliade Radulescu”…

Copilul de 2 ani din Botoșani pierdut intr-o padure a fost externat. Mama: „Nu doresc la nimeni sa treaca prin ce am trecut noi”

14:05, 22.03.2024 - Poveste cu final fericit pentru familia micuțului de doar doi ani din Botoșani, care a fost gasit dupa 25 de ore de cautari. Radu Aryan Mahmood, din comuna botoșaneana Tudora, care a fost dat disparut duminica, 17 martie, va merge cu parinții sai in Anglia.

O femeie din Știubieni a fost „buzunarita” in trenul care o aducea acasa de la București. Polițiștii au prins autorul

11:40, 21.03.2024 - O femeie din Știubieni a fost „buzunarita” in trenul care o aducea acasa de la București. Polițiștii au prins autorul Polițiștii de la transporturi au fost sesizați, miercuri, cu privire la faptul ca in trenul care se deplasa de la București spre Botoșani a avut loc un furt. Din verificari, a reieșit…

ACUM: Primul botoșanean care și-a lansat candidatura la Primarie, LIVE la Botoșaneanul TV – VIDEO & FOTOGALERIE

11:01, 12.03.2024 - 29 februarie a fost ziua in care a fost anunțata oficial prima candidatura la funcția de primar al municipiului Botoșani. Nu vine din partea unui om politic cu notorietate și nici nu reprezinta un partid parlamentar.

OFICIAL: 25 de primari, viceprimari și consilieri județeni au intrat in PSD - FOTOGALERIE

18:35, 28.02.2024 - 13 primari, 10 viceprimari, 2 consilieri județeni și 2 tineri antreprenori din domeniul agricol s-au alaturat astazi echipei PSD Botoșani, urmand ca la alegerile locale care vor avea loc pe 9 iunie 2024 sa candideze pe listele Partidului Social Democrat.

ACUM: Prim-vicepreședintele demisionar al PNL Botoșani, LIVE la ”Botoșaneanul TV” despre scandalul din partid – VIDEO & FOTOGALERIE

11:00, 27.02.2024 - La doar patru zile de la intrarea oficiala a in PNL a omului de afaceri Valeriu Iftime, Verginel Gireada, liberal de doua decenii, și-a anunțat demisia din funcția de prim-vicepreședinte al organizației județene.


Ce parere ai despre aceasta stire?