Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Directorul tIMOn: Investiţiile reprezentative în rezidenţial reîncep în România

Publicat:

tIMOn este evenimentul la care dezvoltatorii isi arata disponibilitatea de a reincepe investitii reprezentative in rezidential, a precizat, joi, Vlad Vlasceanu, directorul Targul Imobiliar National tIMOn.



'Ca in fiecare toamna, la tIMOn sunt semnalate tendintele pietei. De aceasta data putem spune cu certitudine ca incep constructii noi si ca reincep investitii reprezentative in rezidential. Avem patru ansambluri rezidentiale care se lanseaza la tIMOn, fiecare cu particularitatile sale', a precizat Vlad Vlasceanu.

Primul complex rezidential verde din Romania…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Prețul benzinei crește cu inca 6 bani: Cat vor achita șoferii maine pentru un litru de motorina

12:35, 17.04.2024 - Benzina continua sa se scumpeasca. Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) anunța noile prețuri la carburanți pentru ziua de maine, 18 aprilie. Astfel, pentru un litru de benzina, șoferii vor plati cu 6 bani mai mult, iar pentru unul de motorina - cu 4 banuți mai puțin.

Creștere continua a vanzarilor de locuințe in Capitala

16:20, 09.04.2024 - Plus 16% in martie 2024 fața de martie 2023 North Bucharest Investments: Oamenii recunosc valoarea adaugata a achiziționarii unui imobil Vanzarile de imobile din București sunt cu aproape 16% mai mari in martie 2024 fața de martie 2023. Potrivit datelor furnizate de Agenția Naționala de Cadastru și…

Prețul la carburanți o ia in sus: Cat vor achita șoferii maine pentru benzina și motorina

12:45, 04.04.2024 - Prețul la carburanți o ia in sus. Așadar, benzina și motorina se scumpesc maine, 5 aprilie, potrivit prețurilor de referința, afișate de Agenția Naționala pentru Reglementari in Energetica.

Prețul motorinei scade, iar cel al benzinei continua sa creasca: Cat vor costa maine carburanții

12:40, 28.03.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare Energetica a afișat noile prețuri la carburanți, pentru ziua de maine, 29 martie. Astfel, prețul motorinei scade cu 2 bani, iar cel al benzinei crește cu 4 bani.

DGASPC Dambovița are doua noi locuințe maxim protejate pentru persoanele cu dizabilitați

16:50, 26.03.2024 - Proiect finalizat cu succes in cadrul Direcției Generale de Asistența Sociala și Protecția Copilului Dambovița! Au fost inființate  doua noi servicii sociale de tip rezidențial pentru persoanele adulte cu dizabilitați: Locuința Maxim Protejata Luca și Locuința Maxim Protejata Matei! Proiectul ”O șansa…

ANUNT LICITATIE CU STRIGARE

12:55, 21.03.2024 - Agenția Naționala de Imbunatațiri Funciare – Filiala Teritoriala de Imbunatațiri Funciare Alba, cu sediul in municipiul Alba Iulia str. Alexandru Ioan Cuza nr. 4 județul Alba, organizeaza licitație publica deschisa cu strigare de vanzare a unui mijloc fix aprobat la scoatere din funcțiune și valorificare:…

Prețul la carburanți, fara mari schimbari maine: Cat vor scoate șoferii din buzunare pentru benzina și motorina

12:40, 21.03.2024 - Prețul benzinei crește cu 7 bani, iar cel la motorina va fi mai mic cu 1 banuț. Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) a publicat noile prețuri pentru maine, 22 martie.

GALERIE FOTO! Soveja. 20 de locuințe vor fi construite prin ANL

13:40, 12.03.2024 - Primaria Soveja va construi doua blocuri de locuințe pentru tineri in localitate. Blocurile vor avea regim de inalțime parter+doua etaje și vor avea 20 de apartamente. Finanțarea este asigurata prin Agenția Naționala pentru Locuințe, care a și scos la licitație contractul de proiectare și execuție lucrari…


Ce parere ai despre aceasta stire?