Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Dinamo Zagreb - Petrolul, ora 22:00, livetext stiridesport.ro. Echipele de start!

Publicat:

Petrolul are o misiune imposibila la Zagreb, dupa ce a pierdut pe teren propriu, scor 1-3, in manșa tur din play off-ul . Trupa lui are nevoie sa marcheze cel puțin 3 goluri in partida din deplasare pentru a spera la calificare.

Citeste articolul mai departe pe stiridesport.ro…  

Sursa articol: stiridesport.ro


Stiri pe aceeasi tema

LiveBlog Olympiacos - Fiorentina, in finala UEFA Conference League / Avem echipele de start

21:30, 29.05.2024 - ​Olympiacos și Fiorentina se intalnesc la Atena in finala celei de-a treia ediții a UEFA Conference League. Partida este transmisa in direct pe Pro Arena, dar și in format LiveBlog pe HotNews.ro.

Echipele de start din finala Europa League. Atalanta - Leverkusen va avea arbitru roman

21:50, 22.05.2024 - Echipele de start pentru finala Europa League la fotbal, care le opune pe Atalanta Bergamo si Bayer Leverkusen, miercuri seara (22:00), pe Dublin Arena, meci care va fi arbitrat de romanul Istvan Kovacs:Atalanta: 1. Juan Musso - 19. Berat Djimsiti (capitan), 4. Isak Hien, 23.

LiveBlog Corvinul Hunedoara - Oțelul Galați, in finala Cupei Romaniei - Echipele de start

20:01, 15.05.2024 - ​Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați se intalnesc pe stadionul Municipal din Sibiu in ultimul act al Cupei Romaniei. Echipa care va triumfa va obține calificarea in preliminariile Europa League. Partida este transmisa in direct pe Digi Sport 1 și Prima Sport 1, dar și LiveBlog pe HotNews.ro.

LiveBlog SuperLiga: FCSB vs Rapid – Derbi al orgoliilor pe Arena Naționala / Echipele de start

19:51, 20.04.2024 - FCSB și Rapid se intalnesc sambata in etapa a cincea din play-off-ul SuperLigii, intr-un meci cu o miza mai mare pentru giuleșteni, care incearca sa prinda cupele europene. Partida este transmisa LiveBlog de HotNews.ro.

LiveBlog SuperLiga: Rapid vs Sepsi – Giuleștenii cauta prima victorie / Echipele de start

19:51, 15.04.2024 - Ajunsa pe locul al cincilea al clasamentului din play-off-ul SuperLigii, Rapid cauta prima victorie dupa trei partide in confruntarea cu Sepsi Sfantu Gheorghe. Meciul este transmis LiveBlog pe HotNews.ro.

Club Brugge - PAOK in Conference League » Razvan Lucescu ataca un loc in semifinalele competiției. Echipele probabile + cele mai tari cote

12:40, 11.04.2024 - Club Brugge primește vizita echipei antrenate de Razvan Lucescu, PAOK, in turul sferturilor de finala din Conference League. Meciul incepe la ora 22:00 și poate fi urmarit in format liveTEXT pe GSP.ro. Caștigatoarea acestei „duble” o va intalni in semifinala pe invingatoarea dintre Plzen și finalista…

Azi are loc tragerea la sorți a sferturilor Conference League » Razvan Lucescu iși afla adversara

12:00, 15.03.2024 - Tragerea la sorți a sferturilor Conference League are loc de la ora 15:00, liveTEXT pe GSP.ro și transmisa pe UEFA.com. Echipele calificate in sferturile Conference League: Viktoria Plzen, Aston Villa, Club Brugge, Fenerbahce, PAOK, Lille, Fiorentina, Olympiacos. Tragerea la sorți a sferturilor Conference…

Razvan Lucescu și PAOK sunt in sferturile de finala ale Conference League dupa un meci dramatic

23:26, 14.03.2024 - PAOK a inceput meciul retur din optimile de finala ale Conference League cu un handicap de doua goluri, in compania lui Dinamo Zagreb. Echipa lui Razvan Lucescu parea ca a rezolvat calificarea la pauza, cand conducea cu 3-0. Repriza secunda a adus o desfa


Ce parere ai despre aceasta stire?