Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Digisport: Dieta care i-a schimbat viața și cariera lui Novak Djokovic

Publicat:

(35 de ani, 1 ATP) continua sa joace un tenis de cel mai inalt nivel, chiar daca anii au trecut. Sarbul tocmai a caștigat, fara emoții pe tot parcursul turneului, , pentru a zecea oara in cariera.

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum i-a schimbat boala, viața Xoniei! Vedeta vorbește despre cel mai sensibil subiect! Declarații exclusive! / VIDEO

23:00, 02.05.2024 - Cum s-a schimbat viața Xoniei, o data cu boala de care sufera. Vedeta vorbește despre cel mai sensibil subiect pentru ea. Artista face marturisiri emoționante despre relația cu Divinitatea, dar și despre semnul pe care Dumnezeu i l-a dat.

Cum se simte Alex Delea dupa accidentarea de la Survivor All Stars. Caștigatorul Survivor 2022 a fost eliminat. „O noua lecție de viața”

17:51, 29.04.2024 - Alex Delea a caștigat Survivor Romania in 2022, iar anul acesta s-a intors la Survivor All Stars, unde a demonstrat inca odata cat de bun este pe teren. Din pacate, el a fost eliminat din competiție, iar acum se recupereaza acasa dupa o accidentare grava la picior.Competiția Survivor All Stars i-a adus…

Novak Djokovic se retrage din nou de la Madrid Open

15:55, 20.04.2024 - Novak Djokovic nu va juca la Madrid Open. Sarbul s-a retras din nou de la turneul de la Madrid, scurtandu-și astfel la maximum sezonul pe zgura inainte de Roland Garros. El ar putea sa piarda locul 1 in clasamentul mondial dupa turmeul de la Roma, potrivit mediafax.

Cazurile de cancer la adultii tineri se inmulțesc. „Dieta noastra, stilul de viața și factorii de mediu s-au schimbat”

12:25, 02.04.2024 - In timp ce numarul deceselor cauzate de cancer continua sa scada, persoanele mai tinere, inclusiv cele care par sanatoase și in forma, sufera din ce in ce mai mult de cancere care erau rezervate grupurilor de varsta mai inaintata.

Familia Mireasa. Povestea continua. Cum s-a schimbat viața Ralucai și a lui Ion Șaulescu. Au trecut trei ani de cand au participat la emisiunea matrimoniala / VIDEO

21:10, 24.03.2024 - Chiar daca, la inceput, nimeni nu credea in relația lor, Raluca și Ion Șaulescu sunt mai fericiți ca niciodata impreuna. Cei doi sunt impreuna de aproape trei ani, iar de o buna perioada, locuiesc in casa mamei fostului concurent.

Novak Djokovic a spus pas turneului de la Miami

11:05, 15.03.2024 - Liderul mondial, Novak Djokovic, s-a retras din turneul Masters 1000 de la Miami, turneu programat saptamana viitoare. Sarbul a pierdut la Indian Wells in fața tanarului Luca Nardi, apoi a decis sa-și orienteze pregatirea spre sezonul de zgura. Ceea ce s-a intamplat insa in deșertul californian, acolo…

Mihaela Bitu, CEO ING: „Cel mai important job este cel de mama. Funcțiile pe care le avem sunt trecatoare”

06:35, 07.03.2024 - Chiar și pentru femeile de succes, ajunse pe cele mai inalte poziții din companii, „jobul de mama” ramane cel mai important lucru din viața lor. Cum reușește o femeie sa se imparta intre ședințele de la banca și viața de familie: Mihaela Bitu, CEO al ING Romania, spune ca pentru ea, cel mai important…


Ce parere ai despre aceasta stire?