Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

DEZVĂLUIRI CUTREMURĂTOARE: Dosarul părintelui Arsenie Boca din Arhiva Securităţii VIDEO

Publicat:

Manastirea Prislop din judetul Hunedoara a devenit un adevarat magnet pentru pelerinii crestin-ortodocsi din toata lumea. Mormantul parintelui Arsenie Boca, aflat in incinta acestei guri de rai, este locul unde sute de mii de oameni au venit sa se roage intru mantuirea lor sufleteasca si trupeasca. In ultimii ani, fenomenul Arsenie Boca este o adevarata revelatie ortodoxa. Viata parintelui, de la un capat la altul, a fost exemplara. Chiar supus celor mai groaznice incercari, Zian Boca, devenit mai apoi parintele Arsenie, nu a negociat niciodata dreapta credinta.

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Saptamana faptelor bune. O biserica parasita din Apuseni, readusa la viața de localnici, chiar inainte de Paște

07:40, 30.04.2024 - Veche de aproape trei secole, Biserica monument din satul Tomnatec din Hunedoara, este la un pas sa devina o ruina. Dupa zeci de ani in care a fost uitata de autoritați, cațiva localnici din zona s-au gandit sa o renoveze cu ocazia sarbatorilor pascale.Oamenii au maturat podelele, au șters praful de…

Un politist a salvat viata unui barbat prin aplicarea tehnicilor de prim ajutor invatate recent

10:25, 22.03.2024 - Viata unui barbat, cazut inconstient intr-o intersectie din Deva, a fost salvata de un politist din cadrul Postului de Poliție Luncoiu de Jos, din judetul Hunedoara. Aflat in zona, acesta a sarit in ajutor, a evaluat situatia corect si a aplicat tehnici de prim-ajutor de baza invatate cu putin timp…

Romanul dintr-un sat pustiu, complet rupt de lume. „Am ramas sa am grija de biserica și de școala“ VIDEO

23:15, 18.03.2024 - Satul Almașel din Hunedoara a ramas aproape pustiu și izolat in Munții Metaliferi din cauza drumurilor rele. Aici a ramas Iosif, un localnic de 85 de ani, care are grija de zestrea așezarii: fosta școala și biserica satului.

Orașul care era polul saraciei in Romania anului 2000. Versuri amare despre viața localnicilor VIDEO

07:05, 10.03.2024 - In anii 2000, localnicii din Calan (Hunedoara) deplangeau, in versuri, soarta orașului muncitoresc și marilor sale uzine metalurgice. Combinatul in care munceau mii de oameni a disparut in doar cațiva ani.

Directorul comercial al RA-APPS, colaborator al securitații comuniste! Era ospatar

10:25, 01.03.2024 - Consiliul național pentru studierea Arhivelor Securitații susține ca Zisan Labusca avea ca misiune supravegherea turiștilor straini care mergeau in Delta Dunarii. Notele informative semnate de actualul director al RA-APPS erau facute sub numele de Andreea.Ea avea incheiat un protocol de colaborare cu…

Accident mortal in Hunedoara! O fetița in varsta de 10 ani și-a pierdut viața dupa ce mașina in care se afla s-a rasturnat in afara parții carosabile

20:11, 17.02.2024 - Accident mortal in Hunedoara, pe DN 7, raza comunei Vețel! O fetița in varsta de numai 10 ani și-a pierdut viața dupa ce șoferul mașinii in care minora se afla s-a rasturnat in afara parții carosabile. Conducatorul autoturismului nu a avut nevoie de ingrijiri medicale.

Viața romanilor de langa autostrada cu tuneluri. Satele au ramas izolate intre doua județe VIDEO

19:56, 12.02.2024 - Autostrada cu tuneluri, un tronson de circa zece kilometri de autostrada care va lega județele Hunedoara și Timiș, va traversa cateva așezari izolate de la granița celor doua județe, aproape depopulate. Oamenii cred ca nu ii va ajuta prea mult apropierea de autostrada.

Cinici mituri despre comunism explicate de un cercetator al CNSAS

16:35, 11.02.2024 - Istoricul Madalin Hodor, cercetator in cadrul Consiliului Nationale de Studiere a Arhivelor Securitatii (CNSAS), a analizat cinci mituri legate de perioada comunista. Acesta susține ca, deși miturile uneori au o baza reala, faptele nu sunt cunoscute cu adevarat de cei care duc dorul acelor vremuri.


Ce parere ai despre aceasta stire?