Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Descoperire macabră în sudul Mexicului: 17 cadavre putrezite, găsite într-un canion

Publicat:

Un numar de 17 corpuri, dintre care unele parțial calcinate, au fost descoperite marți intr-un canion din , in sudul Mexicului, au anunțat marți autoritațile judiciare naționale, potrivit AFP.

Corpurile au fost descoperite intr-o zona rurala a comunei Chichihualco, la circa 20 de kilometri de capitala acestui stat, in urma unui apel telefonic anonim. "Noua corpuri erau intregi, iar alte opt corpuri erau pe jumatate calcinate", a precizat o sursa din cadrul biroului .

Pana in prezent, identitatea victimelor nu a putut fi stabilita.

Citeste articolul mai departe pe antena3.ro…  

Sursa articol: antena3.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ucrainenii fug de razboi si mor incercand ajunga in Romania: Sase cadavre gasite intr-o singura zi in raul Tisa

20:16, 07.05.2024 - Sase cadavre au fost descoperite intr-o singura zi in raul Tisa, la granita dintre Romania si Ucraina. Patru dintre cadavre se aflau pe partea ucraineana, iar celelalte doua pe partea romana.

Trei cadavre au fost gasite intr-o regiune din nord-vestul Mexicului - FBI

07:15, 04.05.2024 - FBI a anuntat vineri, ca trei cadavre au fost gasite intr-o regiune din nord-vestul Mexicului, unde doi surferi australieni si un american sunt cautati de o saptamana, relateaza AFP, citat de news.ro.

Explicațiile unui istoric in cazul scheletelor descoperite in curtea SJU: “acele cadavre au fost ingropate mai tarziu decat se spune”

00:45, 24.04.2024 - ȘOCANT… Muncitorii care lucreaza pe șantierul din curtea Spitalului 2 din municipiul Vaslui au avut parte de o descoperire șocanta. In timp ce sapau cu excavatoarele, aceștia au dat peste un vechi cimitir improvizat. Pana in prezent, 13 schelete umane au fost scoase la suprafața, cea mai recenta descoperire…

VIDEO Descoperire sinistra in Kiev: aproape 1.600 de cadavre au fost gasite dupa plecarea rușilor

16:35, 13.03.2024 - Direcția Principala a Poliției Naționale a Ucrainei in regiunea Kiev raporteaza ca pe teritoriul regiunii, dupa eliberarea de sub ocupatia rusa, au fost descoperite 1.590 de cadavre, dintre care 208 aparțineau militarilor și forțelor de ordine, informeaza UKRINFORM, relateaza Rador Radio Romania. „Din…

Cadavre, gasite dupa ce șase schiori au disparut langa Matterhorn in Alpii elvețieni

14:05, 11.03.2024 - O uriașa operațiune de cautare și salvare s-a desfașurat in Alpii elvețieni, dupa ce șase schiori au disparut. Au fost gasite insa cinci cadavre, iar poliția a declarat ca salvatorii inca mai cauta a șasea persoana. Cele cinci cadavre au fost gasite in zo

Sapte cadavre ciuruite de gloante au fost gasite intr-o masina din Mexic. Printre victime se afla și un copil

16:55, 24.02.2024 - Sapte cadavre ciuruite de gloante au fost gasite intr-o masina in estul Mexicului, o regiune afectata de violente intre bande criminale rivale, au anuntat vineri autoritatile, citate de AFP.

Descoperire macabra in SUA. Ramașițele incinerate a cel puțin 30 de persoane, gasite intr-o casa inchiriata

10:31, 18.02.2024 - Ramașițele incinerate a cel puțin 30 de persoane au fost gasite intr-o locuința in care a stat un fost proprietar al unei case de pompe funebre. Tot acolo a fost ținut corpul unei femei decedate intr-un dric, timp de doi ani.


Ce parere ai despre aceasta stire?