Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Descoperire macabră făcută de arheologi în Scoţia, în zona în care a învăţat Prinţul Charles al Marii Britanii

Publicat:

Arheologii au facut o descoperire macabra in Scotia, informeaza descopera.ro Capete apartinand unor copii preistorici au fost gasite pe domeniile detinute de scoala Gordonstoun, unde au invatat atat  al , cat si alti 5 copii si nepoti ai a II-a.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Descoperire macabra la granița țarii. Trei cadavre au fost gasite in Tisa, de un pescar / FOTO 

11:00, 08.05.2024 - Cadavrele a trei tineri au fost gasite la granița cu Romania, in Tisa. Potrivit informațiilor transmise de granicerii ucraineni, cel mai probabil, barbații incercau sa paraseasca Ucraina. Cel mai mic dintre ei avea doar 18 ani.

Descoperire macabra! O femeie a fost gasita moarta in mare, cu o punga de plastic pe cap

14:55, 04.05.2024 - Descoperire macabra in Spania, acolo unde trupul neinsuflețit al unei femei a fost gasit in mare, cu o punga de plastic pe cap. Victima și partenerul sau de viața fusesera dați disparuți in urma cu cateva saptamani bune, iar de atunci nimeni nu a mai stiut nimic de ei. 

Descoperire macabra in Focșani. Un politist de penitenciar a fost gasit mort intr-o benzinarie

09:25, 25.04.2024 - Un polițist de penitenciar a fost gasit mort intr-o benzinarie din Focșani. Persoana decedata a fost identificata ca fiind un barbat in varsta de 43 de ani. Oamenii legii fac acum cercetari pentru a afla ce s-a intmplat, de fapt.

VIDEO | Descoperire macabra in curtea Spitalului Județean Vaslui: 13 schelete umane, o parte aparținand unor copii! Groapa comuna sau cimitir?

11:55, 23.04.2024 - ȘOCANT… Muncitorii care lucreaza pe șantierul din curtea Spitalului 2 din municipiul Vaslui au avut parte de o descoperire șocanta. In timp ce sapau cu excavatoarele, aceștia au dat peste un vechi cimitir, care dateaza de la jumatatea secolului 19. Pana in prezent, 13 schelete umane au fost scoase la…

O descoperire unica in Pompei: ce au gasit arheologii

21:55, 11.04.2024 - Opere de arta impresionante au fost descoperite in cadrul unor noi sapaturi la Pompei, orașul antic roman ingropat de erupția Vezuviului din anul 79 d.Hr. Arheologii italieni spun ca frescele sint printre cele mai bune care au fost gasite in sapaturile din acel oraș. Pardoseala mozaicata a incaperii,…

Descoperire macabra intr-o padure din Tulcea. O femeie a fost gasita impușcata

20:51, 29.03.2024 - O tragedie a avut loc in satul Slava Cercheza, unde polițiștii au descoperit trupul unei femei in varsta de 36 de ani, intr-o padure din zona, conform informațiilor furnizate vineri de catre Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Tulcea. Se pare ca femeia a fost impușcata. O femeie din Tulcea s-a impușcat…


Ce parere ai despre aceasta stire?