Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Descoperire importantă despre dispariţia mastodonţiilor. Cercetătorii s-au înşelat până în prezent

Publicat:

Pana acum, oamenii de ttiinta credeau ca mastodontii au convietuit in zona Arcticii, acum 13.000 sau 14.000 de ani, cu primii oameni veniti din Asia printr-un punct terestru de trecere care astazi este acoperit de apele , potrivit Agerpres.

Insa potrivit unor noi date mult mai precise, realizate cu ajutorul unor analize radio carbon pe 36 de fosile de dinti si oseminte de mastodonti descoperite in Alaska si Yukon, arata ca majoritatea acestora sunt mai vechi cu 50.000 de ani decat se estimase.

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Puii romanești, verificați de o agenție europeana

10:55, 19.04.2024 - Carnea de pui si ouale din Romania sunt fara riscuri pentru consumatori, iar rezultatele analizelor efectuate recent de Agentia Europeana pentru Siguranta Alimentelor (EFSA) atesta ca producatorii romani respecta cu strictete legislatia in vigoare, sustin reprezentantii Uniunii Crescatorilor de Pasari…

O noua descoperire confirma tot mai mult existența unei creaturi misterioase

06:05, 18.04.2024 - Cercetatorii au facut o descoperire senzaționala, generand controverse ample. Este vorba despre o creatura misterioasa care ar fi trait acum aproximativ 202 milioane de ani, pe vremea dinozaurilor.Oamenii de știința au identificat o ființa cu totul neobișnuita.

Descoperire șocanta. Sindromul long-Covid este, de fapt, post-vaccin

15:50, 15.04.2024 - Cercetatorii americani de la InCellDx au descoperit ca simptomele long-Covid sunt identice cu simptomele post-vaccin și ca, cel mai probabil, majoritatea celor care se confrunta cu ele sunt vaccinați. Principala vinovata este aceeași proteina spike, care ramane in celulele imune o perioada indelungata,…

Descoperire uimitoare: acest animal era considerat disparut

03:35, 08.04.2024 - Cercetatorii din Indonezia au gasit blana unui tigru Javan pe insula Java. Ei cred ca aceasta indica faptul ca animalul a fost recunoscut disparut prematur. O cantitate mica de blana, care a fost lasata pe gardul uneia dintre plantații, a fost observata inca in 2019. Cercetatorii au analizat apoi acidul…

Academia Romana: 10 burse acordate in anul scolar 2024 – 2025 elevilor performanti, din medii defavorizate

00:30, 26.03.2024 - Academia Romana lanseaza cel de-al treilea apel de acordare a burselor pentru elevii performanti, cu rezultate scolare exceptionale, care traiesc in medii defavorizate. Potrivit unui comunicat transmis AGERPRES, acordarea de burse pentru elevii studiosi face parte din Programul “Academia Romana in dialog…

Un nou tratament antigripal fara vaccin ar putea salva sute de mii de vieți

14:45, 16.03.2024 - Tratament antigripal fara vaccin Cercetatorii sunt pe cale sa descopere un nou tratament antigripal și aceasta nu are legatura cu vaccinarea antigripala. Oamenii de știința au stabilit deja ca unii viruși și bacterii provoaca infecții in organism prin prinderea mai intai de moleculele de zaharoza de…

GERMANUL HIPERVACCINAT Cercetatorii dezvaluie rezultatele surprinzatoare ale studiului

10:35, 06.03.2024 - Acesta prezenta niveluri semnificativ mai ridicate de anticorpi și celule imune in comparație cu persoanele care au primit doar trei vaccinari. The post GERMANUL HIPERVACCINAT Cercetatorii dezvaluie rezultatele surprinzatoare ale studiului first appeared on Informatia Zilei .

Un ruj roșu aprins, de acum 3.700 de ani, scos la iveala de arheologi. Ce spun cercetatorii despre descoperire

16:16, 01.03.2024 - Rujul roșu are o istorie de aproape 4.000 de ani. O arata o descoperire facuta in sud-estului Iranului, in regiunea Jiroft din provincia Kerman, unde arheologii au scos la suprafața o fiola mica, cilindrica, din clorit-schist, care conținea o substanța izbitor de asemanatoare cu rujul modern.


Ce parere ai despre aceasta stire?