Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Deputatul Mircia Giurgiu cere demisia ministrul Sanatatii

Publicat:


Deputatul independent Mircia Giurgiu a cerut demisia ministrului Sanatatii, , precum si a presedintelui CNAS, , pentru lipsa citostaticelor si a morfinei.

" sunt peste 500 mii de bolnavi de cancer, din care peste 20 mii sunt dependenti de morfina, fiind in faza terminala, acest medicament fiindu-le necesar pentru alinarea durerii.

Avand in vedere situatia grava in care s-a ajuns, solicita demiterea ministrului Sanatatii, , precum si a presedintelui CNAS, ", se arata intr-un…

Citeste articolul mai departe pe stiridecluj.ro…  

Sursa articol: stiridecluj.ro


Stiri pe aceeasi tema

Se cere demisia ministrului Sanatații: „Rafila și-a batut joc de banii publici”

16:15, 02.05.2024 - Uniunea Salvați Romania (USR) il acuza pe ministrul Sanatații, Alexandru Rafila, ca risipește banii publici pe medicamente care apar doar in hartii și pe echipamente platite dar nepuse in funcțiune, citand un raport Curții de Conturi, și cere demisia imediata a sa.

Rafila: In Romania, circa 20% din totalul cheltuielilor din sanatate sunt suportate de pacienți

13:20, 25.04.2024 - In Romania, circa 20% din totalul cheltuielilor din sistemul de sanatate sunt suportate de catre pacienți, e un procent destul de mare pentru UE, a declarat, joi, Alexandru Rafila, ministrul Sanatații.

Anticonceptionalele ar putea fi compensate pe baza de prescriptie medicala. Anunțul ministrului Rafila

12:50, 25.04.2024 - "Da, este similar daca vreti cu proiectul care a stat la baza compensarii vaccinurilor. Mi se pare mult mai firesc si mult mai simplu ca o femeie tanara sa beneficieze de tratament contraceptiv, daca doreste acest lucru, in mod evident, pe baza de prescriptie medicala, pentru ca in sistemul care a existat…

Deputatul USR Emanuel Ungureanu a depus o plangere penala la DNA si Parchetul European impotriva ministrului Rafila

19:05, 02.04.2024 - Deputatul USR Emanuel Ungureanu, vicepresedinte al Comisiei pentru Sanatate din Camera Deputatilor, a anuntat, marti, ca a depus o sesizare penala la Directia Nationala Anticoruptie (DNA) si la Parchetul European care il vizeaza pe ministrul Sanatatii, Alexandru Rafila.

Nervi in coaliție dupa declarația ministrului Agriculturii / Un lider PNL ii cere demisia: 'Noaptea minții'

14:15, 14.03.2024 - Vicepreședintele PNL Gigel Știrbu ii cere demisia ministrului Agriculturii, Florin Barbu, dupa ce acesta l-a citat pe fostul dictator Nicolae Ceaușescu pentru a-și justifica decizia de a transforma stuful din Delta Dunarii in pajiște. „Noaptea minții. Declarațiile recente ale ministrului Agriculturii,…


Ce parere ai despre aceasta stire?