Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Deputaţii Partidului Şor s-au alăturat proiectului „Pentru Moldova”, format din cei cinci deputaţi care au părăsit „Pro Moldova”

Publicat:

Cei noua deputati din s-au alaturat miercuri, 4 noiembrie, asa-numitei „”, formata din cinci deputati care au parasit recent , condus de . Astfel, „Pentru Moldova” va fi constituit din 14 deputati.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Taiwan raporteaza activitate militara chineza in apropierea insulei, dupa ce Blinken a parasit China

23:26, 27.04.2024 - Taiwanul a raportat sambata o reluare a activitații militare chineze in apropierea insulei, 12 avioane trecand linia mediana a Stramtorii Taiwan, la o zi dupa ce secretarul de stat american Antony Blinken a incheiat o vizita in China, scrie Reuters.

Targoviște: Magazinul SportTop.ro s-a alaturat și in acest an campaniei „Imbraca un copil cu haine noi de Sfintele Paști!”

22:00, 23.04.2024 - Cu ocazia Sfintelor Sarbatori Pascale, magazinul SportTop.ro din Targoviște s-a alaturat și in acest an evenimentului „Imbraca un copil cu haine noi de Sfintele Paști”. Asociația Centrul Diaconal Casa Creștina al Arhiepiscopiei Targovistei are bucuria de a lansa a III-a ediție a Proiectului caritabil…

Ciprian Dobre: ”Din pacate, PSD nu s-a alaturat proiectului candidaților comuni. PNL ii susține pe Horațiu Suciu la Primaria Targu Mureș și pe Mara Toganel la președinția CJ Mureș”

08:05, 19.04.2024 - Președintele PNL Mureș, Ciprian Dobre, a anunțat, dupa ședința Biroului Permanent Național, ca formațiunea sa va merge fara PSD in alegerile locale din 9 iunie, atat la nivelul Consiliului Județean Mureș, cat și la nivelul municipalitații Targu Mureș.Astfel, PNL Mureș ii va susține pe Mara Toganel la…

Un important consilier local PNL din Suceava a parasit partidul și vrea sa candideze independent

17:35, 06.04.2024 - Consilierul local PNL al municipiului Suceava, Adrian Aramescu, a anunțat ca demisioneaza din PNL și ca va incerca sa ramana in deliberativ candidand din postura de independent. Plecarea sa vine in contextul tulburarilor care exista in organizație dupa ce actualul primar Ion Lungu și-a retras candidatura…

Cine e Lacramioara Pintilie, cuțitul de aur al lui chef Richard Abou Zaki din sezonul 13 Chefi la cuțite. De ce a parasit Italia

23:55, 20.03.2024 - Lacramioara Pintilie este concurenta care l-a facut pe chef Richard Abou Zaki sa-i ofere cuțitul de aur in ediția 3 din sezonul 13 Chefi la cuțite, de pe 20 martie 2024. Aceasta are posibilitatea sa mearga direct in battle-uri.

Liceul Gaudeamus din Chișinau s-a alaturat proiectului de biatlon pentru copii NEXTGEN

22:40, 20.03.2024 - In Republica Moldova s-au deschis deja cinci secții sportive pentru copii – din februarie, in cadrul proiectului NEXTGEN, inițiat de Președintele Federației de Biatlon a Republicii Moldova, Dmitri Torner. In aceasta saptamana, Liceul Gaudeamus din Chișinau s-a alaturat proiectului, devenind a doua instituție…

Daiana Anghel și Sorin Gonțea au parasit vila cuplurilor, la Power Couple Romania: ”Plecam de aici ca un cuplu mai puternic”

14:26, 07.03.2024 - Seara eliminatorie, ieri, la Power Couple Romania – La bine și la greu: in ediția care a incheiat etapa a cincea a competiției, Daiana Anghel și Sorin Gonțea au parasit vila cuplurilor din Gozo. A fost cea din urma plecare inainte de saptamana finala a reality show-ului care redefinește relația de cuplu.

ONU: 14 milioane de ucraineni si-au parasit caminele de la inceperea invaziei ruse

18:01, 22.02.2024 - Peste 14 milioane de persoane si-au parasit caminele din Ucraina la un moment dat in timpul celor doi ani de la inceperea agresiunii militare ruse, dintre care aproape 6,5 milioane sunt inca refugiati in strainatate, a anuntat joi ONU, potrivit AFP, citata de Agerpres.


Ce parere ai despre aceasta stire?