Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

DefCamp, cea mai importantă conferinţă anuală de hacking şi securitate cibernetică din Europa Centrală şi de Est

Publicat:

DefCamp 2023: Numarul de incidente cauzate de atacurile de tip ransomware a crescut cu 79%. Pregatirea pentru astfel de atacuri, dar și soluții pentru problemele actuale de securitate cibernetica vor fi discutate in cadrul conferinței regionale ce are loc la București, intre 23 și 24 noiembrie

Evoluția situației economice și geopolitice aduce noi provocari pentru securitatea cibernetica, hackerii etici confruntandu-se cu o creștere semnificativa a amenințarilor informatice. In 2020, 20% dintre atacuri erau de tip ransomware, potrivit unui studiu internațional, și afectau aproape un sfert…

Citeste articolul mai departe pe replicahd.ro…  

Sursa articol: replicahd.ro


Stiri pe aceeasi tema

Marcel Ciolacu: Ne dorim sa continuam actualele parteneriate pe care le avem cu companiile emirateze

10:55, 19.04.2024 -  Portul Constanta a devenit cel mai important hub de distributie a marfurilor la Marea Neagra pentru Europa Centrala si de Est! Dezvoltarea capacitatii acestuia este absolut necesara pentru intarirea rolului cheie de platforma logistica, in perspectiva procesului de redresare si reconstructie a Ucrainei”,…

Directorul Spitalului Buhuși evidențiaza importanța fondurilor europene in dezvoltarea instituțiilor sanitare la o conferința de la Parlamentul European

10:40, 17.04.2024 - Directorul Spitalului Buhuși, Constantin Poiana, a participat la o importanta conferința desfașurata la Parlamentul European in data de 16 aprilie 2024. Evenimentul a fost organizat de dna eurodeputat Maria Grapini in colaborare cu Institutul de Dezvoltare și Expertiza a Proiectelor (IDEP), iar Asociația…

Conferința pe tema rolului Romaniei in Uniunea Europeana, organizata de AUR Cluj la Florești. A participat și George Simion

21:15, 11.04.2024 - In cursul zilei de joi, 11 Aprilie 2024, a avut loc o dezbatere in localitatea Florești cu prezența unor figuri emblematice pentru AUR: dl. președinte George Simion, dl. președinte CNC Claudiu Tarziu, eurodeputat Cristian Terheș, av. Gheorghe Piperea și prof. Avram Fițiu. Evenimentul s-a bucurat de…

MApN: Acord Romania – Irlanda, in domeniul apararii

09:46, 09.04.2024 - Primul Memorandum de intelegere intre Ministerul Apararii din Irlanda si Ministerul Apararii Nationale din Romania privind cooperarea in domeniul apararii a fost semnat luni, la Bucuresti. Potrivit unui comunicat al MApN, transmis AGERPRES , secretarul de stat pentru politica de aparare, planificare…

Europarlamentarul Siegfried Mureșan spera ca alegerile sa arate clar ca partidele antieuropene sunt minoritare in Romania

19:00, 28.02.2024 -  El a mentionat ca decizia de a avea o lista comuna ''a doua partide competitoare pana acum si care continua sa ramana si acum competitoare la nivel local si vor fi probabil competitoare si in viitor'' a existat si in alte state membre ale Uniunii Europene, dand ca exemplu precedentele alegeri europarlamentare…

Piața hoteliera din București a continuat sa recupereze scaderile din pandemie, evoluție care ar putea incuraja reluarea achizițiilor pe acest segment

14:06, 27.02.2024 - Studiu Cushman & Wakefield Echinox Rata medie de ocupare a hotelurilor din capitalele din Europa Centrala și de Est (ECE – 6 – București, Bratislava, Budapesta, Praga, Sofia și Varșovia) se menține inca sub nivelurile din 2019, in timp ce tariful mediu (ADR) a crescut cu 23%, rezultand un avans al venitului…

Președinta CSM, mesaj tranșant pentru DNA: 'Tentatia exercitarii discretionare a puterii' sa fie 'de domeniul trecutului'!

07:45, 27.02.2024 - Presedintele Consiliului Superior al Magistraturii, Denisa Stanisor, a afirmat, luni, la sedinta de bilant a DNA, ca, de departe, cea mai importanta realizare a anului 2023 a fost ridicarea Mecanismului de Cooperare si Verificare si a mentionat ca aceasta este un pas important pentru consolidarea statului…

Directiva NIS2: Implicațiile și entitațile vizate de cea mai recenta legislație de securitate cibernetica din UE

12:10, 21.02.2024 - ESET saluta adoptarea celei de-a doua Directive privind securitatea rețelelor și a informațiilor (NIS2) de catre legiuitorii UE, care urmarește consolidarea rezilienței cibernetice in intreaga Uniune. Noua legislație raspunde creșterii dependenței sectoarelor critice de digitalizare și a expunerii acestora…


Ce parere ai despre aceasta stire?