Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

De luni, vârstincii din Arad vor avea la dispoziție o salină, chiar în orașul lor

Publicat:

din Arad inaugureaza la inceputul saptamanii viitoare o salina, ideala pentru batranii care au probleme cu respirația. Aceasta va fi deschisa pe strada Petru Rareș, la numarul 5.

Pentru prima data in orașul nostru, pensionarii vor avea posibilitatea sa se trateze de bolile respiratorii, intr-o salina moderna pusa la dispoziție de catre reprezentanții .

Aceasta va fi funcționala de luni, 20 iunie. Mai mult decat atat, conducerea ligii a anunțat ca intenționeaza ca in perioada urmatoare sa mai deschida cateva…

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Grindina a facut prapad in vestul Romaniei. Avertizari meteo transmise catre populație VIDEO

10:20, 06.05.2024 - Mai multe localitați din țara s-au aflat in Duminica Paștelui, 5 mai 2024, sub avertizare de Cod Portocaliu de descarcari electrice, intensificari ale vantului și grindina. Ravagii au fost in Arad și Hunedoara.

Preocupare de primar cu alegerile la ușa! Orașul care și-a 'botezat' tramvaiele Nicu Alifantis, Johnny Raducanu, Fanuș Neagu și lista continua

03:30, 17.04.2024 - Noile tramvaie din Braila vor purta numele unor personalitați. Pe lista sunt, printre alții, Nicu Alifantis, Johnny Raducanu, Fanuș Neagu și Ana Aslan. Tramvaiele fabricate la Arad sunt cumparate cu fonduri europene.Primaria Braila a cumparat 10 tramvaie noi.

Mișu Pricopsitu’ susține ca a fost pacalit de Codin Maticiuc și BRomania: „I-am pus la dispoziție casa, barca, mașina”

14:50, 16.04.2024 - Mihai Popescu, zis și Mișu Pricopsitu’, susține ca producatorii cunoscutului film „Miami Bici”, Codin Maticiuc și Matei Dima, cunoscut drept BRomania, l-au tras pe sfoara. Conform spuselor sale, cei doi i-ar fi promis o vacanța in Hawaii, insa se pare ca au uitat de ea.

Test IQ! Doar una din 100 de persoane poate identifica femeia misterioasa ascunsa in imagine. Ai la dispoziție 11 secunde / FOTO

21:05, 21.03.2024 - Redacția SpyNews.ro iți propune și in aceasta seara un test IQ. Tot ce trebuie sa faci este sa privești cu atenție imaginea și sa identifici femeia misterioasa. Nu uita ca ai la dispoziție doar 11 secunde pentru a da un raspuns corect.

Doar persoanele cu o inteligența peste medie pot identifica rigla ascunsa in imagine. Ai la dispoziție 11 secunde pentru a-ți demonstra ca și tu ești un geniu / FOTO

14:06, 29.02.2024 - Redacția SpyNews.ro iți propune și astazi un test de inteligența cu iluzie optica. Tot ce trebuie sa faci este sa privești cu atenție imaginea de mai jos și sa observi rigla ascunsa. Ai la dispoziție 11 secunde pentru a dat un raspuns corect și pentru a-ți demonstra ca ești un geniu.

Orașul care l-a dat poeziei pe Mihai Eminescu. Aici a fost botezat de Iosif Vulcan tanarul sufleur Eminovici din trupa de teatru Pascaly

22:06, 15.02.2024 - Mihai Eminescu iși leaga destinul și faima de orașul Arad. Aici, in orașul de pe Mureș, tanarul poet, pe atuci sufleur in trupa de teatru Pascaly, l-a intalnit pe cel care i-a schimbat numele din Eminovici in Eminescu.

Netanyahu estimeaza ca Israelul are la dispoziție o luna pentru a incheia operațiunea planificata la Rafah

12:50, 13.02.2024 - Premierul Benjamin Netanyahu estimeaza ca, ținand cont de presiunea internaționala, Israelu are la dispoziție o luna, pana la Ramadan, pentru a incheia operațiunea planificata la Rafah, langa granița cu Egiptul, relateaza Times of Israel.

BISTRIȚA-Nasaud: Prima campanie GRATUITA in 2024, pentru colectarea deșeurilor voluminoase

13:45, 09.02.2024 - Prima campanie gratuita de colectare a deșeurilor voluminoase din 2024 se va derula  incepand de saptamana viitoare! Campanie GRATUITA este organizata de A.D.I. Deșeuri BN și Supercom Bistrița. Campania se desfașoara intre 12 FEBRUARIE – 03 MARTIE in TOATE localitațile din județul Bistrița-Nasaud! In…


Ce parere ai despre aceasta stire?