Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

De la grătar direct la spital, după ce au fost muşcaţi de căpuşe!

Publicat:

Distractia a doi botosaneni s-a terminat, de Pasti, la spital, dupa ce au fost muscati de capuse in timp ce erau la iarba verde, la un gratar. Barbatii s-au prezentat la Unitatea de , unde cadrele medicale le-au extras capusele si le-au administrat vaccin antitetanos. Medicii recomanda tutror cetatenilor care au fost muscati de capuse, sau prezinta intepaturi de insecte, sa se prezinte de urgenta la spital. Acestea recomanda populatiei sa poarte imbracaminte cu maneca lunga si pantaloni pentru a evita contactul cu aceste insecte periculoase.

Citeste articolul mai departe pe stiri.botosani.ro…  

Sursa articol: stiri.botosani.ro


Stiri pe aceeasi tema

Temperaturile de vara au dus la apariția capușelor. Mai mulți oameni mușcați de insecte au mers la urgențe. Ce recomanda medicii

14:30, 09.04.2024 - Temperaturile de vara din aprilie duc la apariția capușelor in parcuri. La urgențe vin zilnic cazuri de copii mușcați de aceste insecte. Medicii recomanda celor care constata ca au fost mușcați sa mearga de urgența la spital, la o consultație, in cel mult 24 de ore.

Atenție la capușe! Zece buzoieni au ajuns deja la spital, dupa ce au fost mușcați de aceste insecte

08:40, 09.04.2024 - Medicii atrag atenția asupra pericolului pe care il reprezinta aceste insecte și recomanda prudența in special in zonele cu iarba inalta sau/și umiditate ridicata.   Vremea frumoasa constituie un bun prilej pentru plimbari in aer liber și pentru weekend-uri petrecute la iarba verde, impreuna cu familia…

Mihaela Borcea, decizie riscanta deși medicii i-au interzis sa faca asta. A vrut sa se afle direct de la ea: “Am din nou probleme”

14:26, 07.04.2024 - Fosta soție a lui Cristi Borcea și-a schimbat complet viața dupa ce a renunțat la afacerile familiei. Mihaela Borcea profita la maximum de timpul ei liber, pe care il imparte intre Romania și SUA. Doar ca, dupa ce s-a intors din America, vedeta a luat o decizie radicala și a plecat alaturi de iubit…

Invazia capușelor este alarmanta. Tot mai multe persoane ajung la spital mușcate. Avertismentul medicilor

16:15, 01.04.2024 - Pe fondul temperaturilor ridicate din ultimele zile, sezonul capușelor a inceput mai devreme anul acesta. Astfel, au aparut și primele cazuri de persoane ințepate de aceste insecte. Medicii avertizeaza asupra invaziei de capușe ce se anunța pentru urmatoarea perioada. Din cauza temperaturilor foarte…

Medicii au mai intins o mana de ajutor și au donat sange pentru pacienții lor in cadrul campaniei „Avem același sange”

15:15, 29.03.2024 - Un copil bolnav aflat pe patul de spital, o mama care a suferit un accident, un tata care se afla pe masa de operație și un bunic care a ajuns de urgența la spital, sunt doar cateva dintre exemplele celor care au nevoie de noi.

Clinica „Veronica”, singurul spital social din Romania, va fi inaugurat la Iași de Ziua Mamei – IMPERATIV cu Maria Nedelcu (23.02.2024)

10:15, 23.02.2024 - Clinica „Veronica”, singurul spital social din Romania, va fi inaugurat la Iași de Ziua Mamei Asociația „Glasul Vieții”, inființata de Parintele Dan Damaschin a cumparat, din donațiile stranse, cladirea unui hotel din Iași, in care va funcționa centrul socio – medical pentru persoane nevoiașe. Este…

„Veronica”, primul spital social din Romania destinat sarmanilor. „Am ales numele unei mame care nu s-a putut trata la timp”

05:20, 14.02.2024 - Parintele Dan Damaschin, cunoscut ca ajuta mii de copii si mame in suferinta, a construit, din donatii, un spital cu zeci de specializari, cu aparatura performanta si chiar farmacie. Medicii de aici vor fi platiti din donatii sau vor face voluntariat, iar oamenii in nevoie se vor putea trata gratis.

Chinurile din care a trecut femeia din Slobozia, pe care medicii au trimis-o acasa din spital cu tratament pentru raceala, deși facuse infarct. Soțul ei: ”Zicea nu mai...”

09:50, 09.02.2024 - Un caz revoltator din Slobozia a starnit multe reacții controversate. O femeie care a facut infarct a fost externata de medici, dupa ce i s-a spus ca trebuie sa ia un tratament pentru raceala. Femeia a trecut prin chinuri groaznice, iar soțul ei a facut declarații ingrozitoare!


Ce parere ai despre aceasta stire?