Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

De ce soldaţii americani vor purta cipuri în creier

Publicat:

1448469570 Din 2001 si pana astazi, peste 2,7 milioane de militari americani au luptat in razboaiele din Irak si Afganistan Incepand cu anul 2001 si pana astazi, peste 2,7 milioane de militari americani au luptat in razboaiele din Irak si Afganistan.

În momentul de fata, 20% dintre cei care au parasit frontul sufera de simptomele bolii cunoscute sub numele de Sindromul stresului posttraumatic.

Specialisti din cadrul pentru în sustin ca pot trata efectele acestui sindrom prin implantarea unor cipuri în…

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

Militari filipinezi și americani incep luni exerciții comune in Marea Chinei de Sud

08:30, 22.04.2024 - Aproape 17.000 de soldați filipinezi și americani incep luni un exercițiu de antrenament comun de trei saptamani, care implica exerciții maritime in Marea Chinei de Sud, transmite Reuters, potrivit Mediafax.

Cine sunt pompierii care au evitat o tragedie la Rafinaria Petromidia. „Ei sunt eroi”! Zeci de militari s-au luptat cu flacarile

19:35, 29.03.2024 - Din pacate, astazi a avut loc o noua explozie la Rafinaria Petromidia, poate la fel de dramatica ca cea din 2021, dar, prin intervenția pompierilor s-a evitat o tragedie. Conform informațiilor de la fața locului, zeci de militari s-au luptat cu flacarile.

Atac cibernetic „sinistru”: Milioane de americani au fost ținta hackerilor chinezi, timp de peste zece ani

20:01, 25.03.2024 - Conturile a milioane de americani au fost afectate de un atac cibernetic „sinistru” condus de chinezi, anunța FBI și Departamentul de Justiție al SUA. Campania de spionaj cibernetic ar fi durat peste zece ani și a vizat o mulțime de oficiali americani, dar și britanici.

Cel mai tare video! 1,9 milioane de vizualizari in doar cateva ore! Cum au dat lovitura matinalii de la Antena Stars! Tu ai vazut? / FOTO

16:40, 14.03.2024 - Știm cu toții cat este de indragita de public emisiunea Star Matinal de la Antena Stars, dar unele recorduri ne surprind chiar și pe noi! A aparut cel mai tare video, care a adunat 1,9 milioane de vizualizari in doar cateva ore! Iata cum au dat lovitura, inca o data, matinalii de la Antena Stars!

Spitalele administrate de Primaria Galați vor fi digitalizate. Medicii vor accesa rapid informațiile medicale ale pacienților

13:01, 13.03.2024 - Proiectele pentru digitalizarea celor trei unitați medicale aflate in administrarea Primariei Galați (Spitalul pentru Copii, Maternitatea și Spitalul de Psihiatrie) vor primi finanțare prin PNRR. In total este vorba despre 17,7 milioane de lei (5,9 milioane de lei pentru fiecare spital).

Milioane de dolari, ceasuri și mașini de lux confiscate de polițiști

10:35, 10.03.2024 - Un grup de infractori cu peste 20 de membri periculoși a fost destructurat. Procurorii DIICOT – Strucura Centrala au dispus reținerea a 9 inculpați și masura controlului judiciar fața de alți 5 pentru savarșirea infracțiunilor de constituirea unui grup infracțional organizat,  spalare a banilor, inșelaciune…

Videoclipul cu surorile din Gorj care a strans trei milioane de vizualizari. „Ce talentate!“ VIDEO

22:30, 16.02.2024 - Doua surori din Gorj, inscrise intr-un grup folcloric al Palatului Copiilor din Targu Jiu, sunt protagonistele unui videoclip pe rețelele de socializare care a strans aproape trei milioane de vizualizari și peste 150.000 de aprecieri.

Se schimba total Lacul Morii din București: istoria sinistra a unui baraj construit cu 'sacrificii umane'/ VIDEO

20:40, 12.02.2024 - Primaria Sectorului 6 anunța un proiect prin care se va reamenaja Lacul Morii, zona din Militari. Lucrarile vor incepe in aceasta primavara și vor dura aproximativ 3 luni. Lacul Morii are o istorie sinistra, fiind unul dintre proiectele comuniste pentru care mulți oameni au avut de suferit, iar in jurul…


Ce parere ai despre aceasta stire?