Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

De ce prințesa Diana purta două ceasuri la mână

Publicat:

Prințesa Diana a știut intotdeauna sa transmita un mesaj puternic prin gesturi simple și a fost cunoscuta pentru bunatatea ei. De exemplu, „” refuza sa poarte manuși in timp ce se afla la un eveniment oficial, ca sa fie mai aproape de oameni și sa le arate afecțiune. Odata a fost surprinsa purtand 2... -ul De ce prințesa Diana purta doua ceasuri la mana apare prima data in TaBu .

Citeste articolul mai departe pe tabu.ro…  

Sursa articol: tabu.ro


Stiri pe aceeasi tema

Profetia incredibila a Prințesei Diana despre Regina Camilla care s-a adeverit

04:35, 02.06.2024 - Prințesa Diana a facut o predicție despre Regina Camilla, iar potrivit presei internaționale aceasta s-a și adeverit. Prințesa Inimilor a spus despre rivala sa ceva care acum este susținut de un expert regal pentru ca aparent a avut dreptate.

Colecția de ceasuri a lui Michael Schumacher, scoasa la licitație de Christie's

16:45, 13.05.2024 - Opt ceasuri de lux care i-au aparținut lui Michael Schumacher sunt scoase luni la licitație de casa Christie's la Geneva, luni, 13 mai. Cel mai valoros, un F.P.Journe Vagabondage, a fost estimat la 2,2 milioane de dolari, adica peste 2 milioane de euro, potrivit mediafax.

Cum au pacalit un barbat si o femeie mai multe persoane ca pot castiga la licitatii ceasuri de colectie sau masini: Polițiștii din Ilfov au facut percheziții

09:40, 10.05.2024 - Cum au pacalit un barbat si o femeie mai multe persoane ca pot castiga la licitatii ceasuri de colectie sau masini: Polițiștii din Ilfov au facut perchezițiiUn barbat si o femeie au fost retinuti de politistii din Ilfov dupa ce au pacalit mai multe persoane ca pot castiga la licitatii ceasuri de…

Ispitit de cateva ceasuri, 1 500 lei si o tableta. S-a ales cu dosar penal

15:41, 06.04.2024 - La data de 5 aprilie a.c., politisti din cadrul Sectiei 1 Politie Rurala Baneasa au fost sesizati de o femeie, de 50 de ani, despre faptul ca o persoana necunoscuta a patruns in locuinta sa din comuna Ion Corvin si a sustras mai multe bunuri. Politistii deplasati la fata locului au constatat ca cele…

Casa Alba a cerut NASA sa stabileasca un timp lunar de referinta. „Un set de ceasuri pe Luna ar putea regla timpul lunar”

11:05, 03.04.2024 - Casa Alba a anuntat marti ca i-a cerut agentiei spatiale americane (NASA) sa defineasca un sistem de referinta al timpului lunar, pentru a raspunde nevoilor generate de misiunile de explorare spatiala, al caror numar a devenit tot mai mare in ultimii ani.

Cum arata acum surorile Prințesei Diana. Lady Sarah McCorquodale și Lady Jane Fellowes au 68 respectiv 67 ani

16:56, 14.03.2024 - Prințesa Diana a murit la varsta de 36 ani in anul 1997, intr-un accident de mașina. O lume intreaga a plans-o pe celebra Prințesa, inclusiv cele doua surori ale ei, Lady Sarah McCorquodale și Lady Jane Fellowes.

Cum arata surorile Prințesei Diana acum. Lady Sarah McCorquodale și Lady Jane Fellowes au 68 respectiv 67 ani

16:50, 14.03.2024 - Prințesa Diana a murit la varsta de 36 ani in anul 1997, intr-un accident de mașina. O lume intreaga a plans-o pe celebra Prințesa, inclusiv cele doua surori ale ei, Lady Sarah McCorquodale și Lady Jane Fellowes.

Milioane de dolari, ceasuri și mașini de lux confiscate de polițiști

10:35, 10.03.2024 - Un grup de infractori cu peste 20 de membri periculoși a fost destructurat. Procurorii DIICOT – Strucura Centrala au dispus reținerea a 9 inculpați și masura controlului judiciar fața de alți 5 pentru savarșirea infracțiunilor de constituirea unui grup infracțional organizat,  spalare a banilor, inșelaciune…


Ce parere ai despre aceasta stire?