Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

De ce nu poate Nicoleta Luciu să facă flotări

Publicat:

Antrenorul de fitness al , are numai cuvinte de lauda despre eleva lui.

Uceanu spune ca Nicoleta este extrem de ambitioasa si ca isi doreste foarte mult sa slabeasca.

„Este una dintre cele mai ambitioase cliente ale mele. Isi doreste foarte mult sa slabeasca, acest lucru este foarte important pentru ea, iar este foarte ambitioasa si perseverenta”, a declarat , la emisiunea „”, de la Pro TV.



Cu toate ca este foarte perseverenta, exista un exercitiu pe care Nicoleta…

Citeste articolul mai departe pe click.ro…  

Sursa articol: click.ro


Stiri pe aceeasi tema

Slot, antrenorul lui Feyenoord, iși dorește postul de la Liverpool

09:20, 26.04.2024 - Arne Slot, antrenorul lui Feyenoord, iși dorește sa-i succeada lui Juergen Klopp la conducerea echipei engleze Liverpool. Olandezul a facut declarația joi, cand a mai spus ca se așteapta ca clubul sau și formația din Premier League sa ajunga in curand la un acord.

Xtra Night Show. Cristina Spatar iși dorește sa slabeasca. Cate kilograme și-a propus sa dea jos vedeta: „Ma straduiesc...”

10:40, 03.04.2024 - Chiar daca are o silueta de invidiat, Cristina Spatar spune ca iși dorește sa slabeasca. Vedeta a povestit ca s-a ingrașat cateva kilograme in timpul pandemiei de COVID-19, dar nu a reușit sa slabeasca de atunci, așa ca, a decis sa urmeze cu strictețe o dieta și sa faca sport.

Patrick Mouratoglou, supus unei intrebari frontale: „Oricine poate comite o greșeala. Eu iert!”

19:10, 23.02.2024 - Patrick Mouratoglou (53 de ani) va colabora din nou cu Holger Rune (20 de ani, 7 ATP). Antrenorul francez spune ca a trecut peste declarațiile danezului din trecut. Holger Rune și Patrick Mouratoglou au colaborat timp de un an, intre septembrie 2022 și septembrie 2023. A fost singurul job full-time…

Absenta lui Diogo Jota (Liverpool) ar putea fi de luni, nu de saptamani, spune antrenorul Klopp

18:40, 20.02.2024 - Absenta lateralului portughez Diogo Jota (Liverpool), accidentat la un genunchi, ar trebui socotita mai degraba in "luni" decat in "saptamani", a declarat marti antrenorul sau, Jurgen Klopp, fara a putea fi mai precis asupra duratei indisponibilitatii, scrie AFP, potrivit Agerpres. Atacantul a fost…

Antrenorul din Superliga a rabufnit la adresa propriilor suporteri: „Nu-mi aduc aminte sa fi vazut meciuri de Liga Campionilor aici”

17:30, 10.02.2024 - Poli Iași și FC Voluntari au remizat, scor 0-0, in runda cu numarul 25 din Superliga. Leo Grozavu a avut un schimb de replici cu suporterii care i-au cerut demisia.  Poli Iași și FC Voluntari n-au oferit cel mai atractiv meci. Fanii prezenți pe stadion și-au pierdut rabdarea in final și i-au cerut demisia…

Ce dieta ține Carmen de la Salciua: „Nu mai mananc...”. Artista iși dorește sa slabeasca / FOTO

08:20, 09.02.2024 - Carmen de la Salciua s-a apucat de o dieta și asta pentru ca iși dorește foarte mult sa slabeasca. Artista este acum foarte atenta la ce mananca. Iata ce marturisiri a facut cantareața pe rețelele de socializare!


Ce parere ai despre aceasta stire?