Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Daniela Crudu a spart GHINIONUL. La ce superstiţie a recurs pentru a-şi găsi IUBIT

Publicat:

a imbracat o rochie de mireasa care costa cateva mii de euro si a mers cu ea prin toate baltile si a rugat pe cineva sa i-o vopseasca. Bruneta a spus ca face toate aceste lucru ca sa sparga ghinionul in dragoste si sa isi intalneasca alesul.

se retrage din SHOWBIZ. Care este MOTIVUL

"Vreau sa sparg ghinionul in dragoste. Va pup si casa de piatra la toate femeile care se marita!", a spus .

a vorbit despre plecarea , spunand numai cuvinte frumoase despre aceasta. Realizatorul emisiunii "" a…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Xtra Night Show. Alex Dobrescu și Cristina Cioran, din nou la cuțite! Fostul iubit al vedetei a fost saltat de polițiști de pe strada: ”Mama fiicei mele a inventat...” / VIDEO

23:35, 12.04.2024 - A reinceput scandalul dintre Alex Dobrescu și Cristina Cioran! Fostul iubit al vedetei a fost saltat de polițiști in urma cu o zi, iar acum a venit cu declarații incendiare despre ce s-a intamplat! Totul ar fi pornit de la o plangere a Cristinei Cioran!

Xtra Night Show. Cand au inceput problemele intre Alex Dobrescu și Cristina Cioran. Dezvaluirile facute de fostul iubit al vedetei: „S-au schimbat lucrurile” / VIDEO

23:20, 09.04.2024 - Alex Dobrescu a dezvaluit cand au inceput problemele intre el și Cristina Cioran. Din ce moment au intervenit neințelegerile intre ei. Ce a marturisit fostul partener al vedetei, in exclusivitate pentru Xtra Night Show.


Ce parere ai despre aceasta stire?