Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Daniela Crudu a fost "trişată" de Valentin: "M-a minţit mult"

Publicat:

a marturisit ca si-a asumat faptul ca Valentin obisnuieste sa nu fie foarte sincer cu ea. Frumoasa bruneta a marturisit ca iubitul ei a mintit-o în nenumarate rânduri.

Invitati în platoul emisiunii "Agentul VIP", si Valentin, tânarul care i-a câstigat inima în timpul reality-showului "Burlacita", au o relatie deschisa.

Întrebata de daca a fost vreodata mintita de noul ei partener, aceasta a raspuns afirmatv.

"Da, m-a minsit. Mult. Nu mai tin minte. La…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mașina de poliție, implicata intr-un accident, la Pitești. Agentul de poliție NU a respectat distanța de siguranța

14:25, 22.04.2024 - Conform primelor informații, accidentul s-a produs intr-un sens giratoriu din Pitești, pe fondul nepastrarii distantei de siguranta de catre agentul de poliție fața de ceilalți participanți la trafic.Reprezentanti ai Politiei Arges au declarat pentru News.ro ca autospeciala se deplasa pe bulevardul…

Mireasa, sezon 9. Dupa ce Valentin a marturisit ca nu a mai vorbit cu tatal sau de 5 ani, domnul Orlando a intrat in direct

12:01, 22.03.2024 - Valentin i-a povestit Antoniei ca nu are o relație buna cu tatal sau, dupa ce l-a pus in mai multe situații neplacute in trecut. Domnul Orlando a intrat in direct la Mireasa, Capriciile Iubirii, la 5 ani de cand nu a mai vorbit cu fiul sau.

Alina Sorescu il contrazice pe Alexandru Ciucu. I-a dat peste nas in direct, la TV: „Nu este adevarat. Toate aceste declarații mi se par o coincidența”

13:40, 16.03.2024 - Alina Sorescu a avut o replica pentru Alexandru Ciucu, in direct la Prima TV, dupa ce acesta a susținut de curand ca, dupa desparțirea lor, timp de doua luni de zile el și-a vazut fetițele din casnicia cu artista doar prin „gardul școlii”. Dupa un mariaj de 12 ani, cantareața Alina Sorescu a depus la…

(video) Dragalin, intrebata de ce Galben l-a putut gasi pe Platon, iar procurorii nu: „Noi nu putem zbura in Londra. Sunt proceduri”

09:45, 14.03.2024 - „Noi acționam, dar legea ne obliga sa acționam prin canale oficiale. Noi personal nu putem zbura la Londra”. Declarația ii aparține șefei Procuraturii Anticorupție, Veronica Dragalin, intrebata la Rezoomat de ce jurnalistul Dorin Galben l-a putut gasi pe Veaceslav Platon, ia procurorii nu.

Dialog halucinant. Jurnaliști Digi24, legitimați de polițiști pentru ca filmeaza pe domeniul public. „Sunteți suspecți” VIDEO

12:40, 28.02.2024 - Echipa Digi24 care filma un material pentru emisiunea „Statul la stat” a fost oprita și legitimata de doi polițiști care și-au motivat acțiunea prin faptul ca sunt polițiști, iar jurnaliștii sunt suspecți. Agentul nu a putut preciza pentru ce sunt suspecți jurnaliștii Digi24.

Diana Sosoaca: ”SPP mi-a spus ca am primit un plic suspect. Contine niste granule sau niste prafuri care ar putea afecta sanatatea mea”

15:40, 27.02.2024 - Senatoarea Diana Iovanovici - Sosoaca a declarat, marti, dupa ce cu o zi in urma a fost informata de SPP ca a primit un plic "suspect", ca nu s-a mai confruntat vreodata cu aceasta situatie si ca ar fi vorba de "o razbunare a sistemului pe care il ataca de patru ani", informeaza Agerpres.Senatoarea…

Ce spune Elena Marin despre Jador, dupa ce aceasta a fost eliminata de la Survivor All Stars. „Nu e intamplator. Miza e mare”

10:15, 10.02.2024 - Elena Marin a fost eliminata de la Survivor All Stars, iar acum, aceasta a facut primele declaratii despre experiența traita in Republica Dominicana. De asemenea, aceasta a vorbit și despre cum sunt concurentii din echipa Faimoșilor.Elena Marin a vorbit despre experiența in Dominicana, dar și despre…


Ce parere ai despre aceasta stire?