Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Dani de la "Neatza" îşi caută jumătatea! Răzvan l-a dat de gol în direct: ”Ai în cap o singură emisiune, Mireasă pentru Dani al meu!”

Publicat:

Simpaticii matinali de la "Neatza" au concurat la "Chefi la cutite", insa nu au avut prea mare succes din cauza alegerii lui Razvan, motiv pentru care Dani nu rateaza nicio ocazie pentru a-i aminti de esecul din bucatarie

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mireasa, sezonul 9. Ce a raspuns Dediș cand a fost intrebat daca o va cauta pe Eliza. Ce ganduri are tanarul dupa eliminare

15:05, 13.04.2024 - Dediș și doamna Ioana și-au facut apariția la Mireasa - Capriciile Iubirii, dupa eliminarea baiatului din casa Mireasa sezonul 9. Tanarul a fost intrebat daca o sa o caute pe Eliza, iar raspunsul sau a surprins-o pe Gabriela Cristea.

Dani Oțil, impresionat de cazul lui Radu Ayan, baiatul disparut in Botoșani. Soacra prezentatorului locuiește tot in Tudora: ”E un miracol” / VIDEO

08:55, 19.03.2024 - Cazul baiețelului de 2 ani din Botoșani a ajuns in atenția tuturor și a uluit o țara intreaga, inclusiv pe Dani Oțil. Prezentatorul de la Neatza cu Razvan și Dani a aflat de ceea ce s-a intamplat de la soacra lui, care locuiește tot in Tudora. Iata ce parere are!

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma zilei in direct. Asistenta TV și-a amuzat colegii: ”Cand vad indragostiții...” / VIDEO

09:50, 12.03.2024 - Ramona Olaru reușește sa aduca zambetul pe buzele colegilor in fiecare dimineața. Asistenta TV se folosește de simțul umorului pentru a destinge atmosfera, astfel ca glumele pe care le rostește vor amuza pe toata lumea.

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma zilei in direct. Asistenta TV a inceput saptamana cu zambetul pe buze: ”Calendarul 2023 a fost...” / VIDEO

08:40, 11.03.2024 - Așa cum se intampla de fiecare data, Ramona Olaru și-a inceput ziua de luni cu zambetul pe buze. Asistenta TV a revenit cu o noua gluma cu care a luat pe toata lumea prin surprindere. Ramona Olaru a adus energia de care aveau cu toții nevoie intr-o zi de luni.

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma zilei in emisiune: ”Daca va postați milionari sau șmecheri…” / VIDEO

09:10, 04.03.2024 - Noua saptamana a inceput cu multa energie la Neatza cu Razvan și Dani! Ramona Olaru a spus a gluma amuzanta, inspirata din experiențele pe care le-a trait in urma cu puțin timp. Iata ce a spus asistenta TV despre milionarii din București și ce s-a intamplat!

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma zilei in direct: ”Vreau doar sa le spun fetelor sa…” / VIDEO

09:15, 28.02.2024 - Ramona Olaru și-a incantat colegii de platou cu o noua gluma, la Neatza cu Razvan și Dani. Asistenta TV a descoperit deja rețeta succesului pentru a-i face sa rada și o pune in aplicare an fiecare dimineața! Iata ce gluma a ales, de aceasta data, Ramona Olaru!

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, glumele zilei in emisiune. Asistenta TV și-a surprins colegii: „Ca sa fiu invidioasa pe voi...”

08:55, 21.02.2024 - Daca Ramona Olaru i-a obișnuit pe telespectatorii de la Antena 1 cu o gluma pe care o zice zilnic in emisiune, iata ca in aceasta dimineața a spus doua glume. Asistenta de la Neatza cu Razvan și Dani și-a surprins colegii de breasla.

Iuliana Madalina Bruj, o tanara din Prundu Bargaului, iși cauta jumatatea in emisiunea „Mireasa”

12:21, 06.02.2024 - Iuliana Madalina Bruj, o tanara de 26 de ani, care s-a nascut in județul Bistrița-Nasaud, iși cauta jumatatea in sezonul 9 al emisiunii „Mireasa”, un concurs reality-show matrimonial difuzat de Antena 1. Aceasta iși dorește un barbat responsabil și iubitor, care sa o ia de mana și sa fie gata sa infrunte…


Ce parere ai despre aceasta stire?